Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 26th November 2013 la 19:47.
Nu mai CAUT content writer
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Angajez translator. Am urmatorul text si il vreau tradus in romana. Ofer 0.79 centi pe cuvantul mai lung de 7 litere, 0.69 pe cuvintele intre 5 si 7 litere, 0.39 pe cele intre 3 si 5 litere, iar pe cele mai scurte o sa le traduc singur.
Pentru membrii SP cu buline versi peste 1 puteti pune intrebarile direct pe site, e gratis! Si cum suntem colegi o sa-l trag de maneca sa fie mult mai explicit!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Azi dau de baut, asa ca cine vrea sa vina la o bauta (+ meci), sa ma sune.
Am fugit!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Esti pe Vodafone?
Ptiu, eu fumez 12 - 15!Un studiu realizat de cercetătorii coreeni în 2010 şi publicat în numărul din octombrie al revistei Tromb Research se bazează pe munca unor oameni de ştiinţă de la Harvard care în 2009 demonstraseră beneficiile fumatului a cel puţin 10 ţigări pe zi. Se pare că ceva din fumul de ţigare activează anumite proteine numite citocromi, care transformă clopidogrelul într-o stare mult mai activă.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)