Un spot care m-a pus pe ganduri ... Si care m-a facut sa ma intreb, oare de ce tara asta nu e promovata asa cum trebuie? De ce nu face promovarea asta, atat de frumoasa si de placuta, Ministerul Turismului? Oare de ce au ajuns nemtii sa ne promoveze tara? Personal m-a marcat acest spot si vi-l propun si voua spre vizualizare:
Romania chiar e frumoasa!
L.E.: @ Dan .. cand am zis "Ministerul Turismului" a fost o metafora ... da, am facut referire la noi ... care nu ne promovam absolut deloc tara si ne batem joc de frumusetea ei. Scuze de revolta, dar personal am facut recent un drum de ~ 2,000 km prin Romania si pot spune ca am ramas placut impresionat de frumusetea peisajelor. Si e drept sunt si romani buni prin tara asta. Sunt si uscaciuni, ca in fiecare padure de altfel, dar sunt si buni.
L.E. la L.E.: @ Dan .. perfect de acord cu tine! Am dat de reclama in momentul in care am incercat sa vad un video. Sincer, ma bucur ca mi-a aparut in cale si ca am vazut-o! Ce pot sa zic, nu mai zic nimic despre politica, ca am o slabiciune pentru cei care ne conduc in general. De orice culoare si orientare ar fi.
Ultima modificare făcută de iSKY; 28th November 2013 la 13:03.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)