Ce este un PA?
--------------
@ alex, stiu ca te feresti de fisc. Cel in body esti tu, ala care linge inghetata altuia, e Roby si normal, regele feisbuc e Kidu. Crucea aia o are si acum, pe sub camasa, il ajuta la echilibru.
Cine se plange? Pentru mine scriu eu content, asa prost cum scriu. Pentru clienti, cumpar, in functie de banii lor. Pentru impingatoare cumpar cat mai ieftin posibil.
Teoretic vrei ca eu sa cumpar content de calitate, dar pentru cine? Pentru mine? Ce poate scrie cineva pentru mine? Nu stiu sa scriu, ok, dar vrei sa platesc pe cineva sa scrie dupa dictare? Ce rost are
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Gresit, uite aici cat de util e sfaturile de pe1 si 2!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Nu ai si nume?nu pricepi....
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Se pare ca NU!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)