Clar - Haos era regizorul, restul sunt Dan, Tom, Vali si Cerga, care se plictiseau in aeroport, chiar daca nu asteptau un avion anume.
V-am pus in ochii lumii, sa vada toti ce faceti cand nu stati pe SEOPEDIA
Clar - Haos era regizorul, restul sunt Dan, Tom, Vali si Cerga, care se plictiseau in aeroport, chiar daca nu asteptau un avion anume.
V-am pus in ochii lumii, sa vada toti ce faceti cand nu stati pe SEOPEDIA
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Metoda mai simpla:
Instalezi WP in noua locatie (pe noul domeniu / hosting blabla)
Exporti totul din vechiul WP, importi in noul WP folosind optiunea din admin (unde bifezi sa-ti ia si pozele, sa nu ramana in urma).
Muti fisierele temei si pluginurile (sau daca ai chef de o schimbare pui altele)
Si apoi te concentrezi pe .htaccess si alte figuri de stil, fara sa-ti prinzi urechile prin phpmyadmin cand tu nu stii de fapt cu ce se mananca.
Trust, but verify.
Ma rog, si mai simplu ar fi sa muti fisierele, baza de date, si sa modifici wp-config.
Si linkurile interne ce treaba au? Le mai pune cineva cu www....? daca-s interne raman interne /images etc.
Trust, but verify.
@Danutzz, de regula e bine sa folosesti url-uri absolute si la internal linking. Iar cand muti WP-ul, automat va trebui sa le modifici si pe acelea.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca tot s-au apucat de furat startul am zis sa fur si eu.
Voi sarbatori Craciunul pe 13.11.13, sa fie cu noroc. Deci, azi e Ajunul la mine:
Oare ce mi-o fi adus "Mos Craciun" sub craci:Buna dimineata la Mos Ajun!
Am venit si noi o data,
La un an cu sanatate,
Domnul sfant sa ne ajute,
La covrigi si la nuci multe.
Buna dimineata la Mos Ajun!
Aceasta seara este pentru noi
Cea mai frumoasa dintre sarbatori
Caci noi cu totii venim acum
A va ura de Mos Ajun
Ne dati,ne dati,ne dati ori nu ne dati?
Si la anul sa venim
Sanatosi sa va gasim
Ne dati,ne dati,ne dati ori nu ne dati?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Ai pierdut startul, altii au fost mai harnici, acum se trezesc din mahmureala
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)