Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Dan, de un an de zile iti fac continut pe topicul asta al tau, vreau sa stiu daca imi mai primesc vreodata plata pentru munca depusa sau deschid un topic si-ti fac publice toate firmele...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
P.S. Din 500 de posturi facute pana acum pe seopedia cred ca mai bine de jumatate sunt facute pentru topicul lui Dan, rog un moderator sa mi le numere si sa confirme...
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Vreau si eu sa se introduca optiunea de continut platit pe seopedia, cum a aparut la unii blogeri sau mai nou o sa fie implementat si de youtube, sa apara ceva de genu ”Daca vrei sa citesti posturile lui Eradu plateste $$$”
Caut cu jingle.ro.
Cativa membrii importanti ai forumului mi-au dat teapa. Le-am oferit timp de cateva luni serviciile mele de redactare PM-uri (in valoare totala de 17.000 de euro). Daca acesti membrii (D**, K***, P*****, L******* si T**) nu dau nici un semn in maxim 7 zile le voi face publice firmele si numelelor lor adevarate ca sa stie toata lumea se se fereasca de ei si de firmele lor de TEPARI!
P.S. Daca imi veti plati banii ii voi cere lui Krumel sa stearga acest post
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)