Topic inchis!
Topic inchis!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
E pustiu.
Doar n-o sa discutam SEO.
Retired
Au inchis 257? Nu e posibil asa ceva dom'le! Facem petitie online sa se redeschida!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am vrut sa postez 10k-ul, dar dece? Dece sa fiu numa io numaru unu? Il mai las si pe matei.
Recordul il detine lovelife, inca.
100k va fi al meu! S-a zis.
matei numaru unu.
Vand Advertoriale (pr 5)
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Pentru posteritate ma bag si eu pe pagina asta. Radu din Zalau sunt.
Uite cum trebuia s ainvestim banii, nu pe links si SEO!
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Mai face omu spam, da nici chiar asa!Care sunteti ma de la SEOMAXIM si faceti SPAM?
Daca din intamplare citesti acest mesaj, deja ai devenit plictisitor cu atate spam-uri.Sunt un crawler care a gasit emailul ...
Daca asa iti promovezi serviciile sunt sigur ca sunt de incredere.sau o alternativa agresiva de promovare prin serviciile SEOMAXIM
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)