Previziuni SEO 2014. SUCCES !
iluzii_optice-vai_fundu_lui_1214230227_b.jpg
Se fac inscrieri.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
daaaa... i-ar trebui retras dreptul de mai practica meseria si nic pensie sa nu mai primeasca
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Pruteanu se resuceste in mormant....
"Buna ziua,
Astazi pe cand faceam cercetarea mea online regulata(wtf?) am observat ca site-ul dumneavoastra nu este destul de sus in clasamentul Google, plus se pare ca acesta are unele erori CSS/HTML(recomand). Fixarea acestor erori ar insemna o crestere semnificativa in clasamentul Google ceea ce va duce la mai mult trafic pe site.
Sunt expert SEO/Web Design de mai bine de 5 ani, si momentan am inceput sa ofer servicii cu discount destul de mare ( in comparatie cu alte companii SEO ), pentru a dezovlta portofoliul meu public si pentru a ma face cunoscut in acest domeniu. (expert seo de mai bine de 5 ani dar are nevoie sa se faca cunoscut)
Deci daca doriti mai multe sfaturi despre cum sa ajungeti pe pagina 1 in Google pentru termenii pe care ii folositi, pentru a obtine mai multi vizitatori pe site sau orice altceva(un pachet de orice altceva va rog) - lucrand cu mine comparativ cu o companie SEO va insemna mai multa atentie (firmele seo nu ofera prea multa atentie) si rezultate mai bune pentru mult mai putin.
Daca sunteti interesati ma puteti gasii la contact@wolfmedia.ro unde puteti lasa un mesaj cu ce ati dorii sau cand sunteti disponibil pentru o consultare la telefon sau pe Skype!
Toate cele bune,
Ioan Pim" (Ioan Pimp my site)
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
La multi ani la toti de pe forum!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)