Astea sunt mai complexe, deci o sa dureze mai mult.
am comandat mancare d'aia chinezeasca.
si a venit ambalata in cutii chinezesti (logic) ca doar nu era sa cumpere cutiile din Romania. Mancarea fiind chinezeasca te astepti ca totul sa fie chinezesc in ea, de la orez la sare si rata.
In fine, mi-a placut link-ul de pe cutie. Aveti careva fabrica de cutii? Daca da, cat e linkul pe capac?
Trust, but verify.
citeste asta , apropo de importul prod. din asia Cum te poate desfigura sau cum iti poate distruge sistemul digestiv telefonul mobil. – cabral.ro
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Ultima modificare făcută de Dan; 29th November 2013 la 00:30.
Trust, but verify.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Eu il cunosc, e baiat si in cazul de fata postul pare "natural", deci il cred. Nu ca ar conta.
---------------------
Am avut o discutie astazi cu Pancu, un tip misto (ca sa nu zic gasca), care nu livreaza cu lunile, dar cere plata in avans
Discutia era despre "banii nemunciti". Eu am o parere "ciudata", cum ca sunt doua tipuri de persoane:
- cei care au parte de bani nemunciti
- cei care NU au parte de ei
Definitia banilor munciti e grea, dar a celor nemunciti e mai simpla: bani obtinuti usor prin prosteala, inselaciune, minciuna, smecherie etc.
Eu am avut parte de multi bani nemunciti care s-au tocat, prin diverse metode: cheltuiala aiurea, stricaciune, pierdere, vanzare a bunurilor cu pret mic, probleme diverse care au implicat costuri mari, proiecte dezvoltate in pierdere etc. = bani risipiti.
Cine era de vina? Ghinionul!
Totul pana acum 3 ani, cand in drum spre magazin, am pierdut (cazut din pantaloni) 4 milioane. Ajung la magazin fara bani, ma intorc acasa sa-i iau. I-am gasit unde i-am pierdut, pe o strada cu trafic moderat, dar cu trafic. Bulan? Noroc? Sau erau bani munciti?
Atunci am inceput sa gandesc asa: oare am parte doar de banii munciti?
Asa cred eu, sunt oameni si oameni, unii au parte de ei, altii nu. Unii sunt milionari sau miliardari, dar cu tot felul de necazuri (puscarie, boli, copii bolnavi grav, accidente, etc), asa ca nu au parte de ei, altii in schimb sunt bine merci, fara stress si fara probleme
Dar indiferent de caz, proverbul "banul la ban trage" este 100% adevarat
Intrebare, pentru toti cei cu experienta de viata (30 ani +): Voi ce tip sunteti?
1. am parte de ei
2. n-am parte de ei
Eu sunt 2, pancu 2 (dar nu stie inca)
Voi?
off: ai parte = cumperi bunuri (lucruri) care nu se strica, ai vacante misto (nu pierzi avioane, te imbolnaevsti, iti fura bagajul, etc), cumperi doar la pret corect, ai parte de servicii ok (nu te arde nimeni), iti iese tot ce vrei sa faci (pe banii tai) etc. (cam tot ce se intampla cand zicem: ce ghinion am! ) greu de explicat, cand nu ai talent la scris. Merge sa postez audio?
Cand n-ai parte de aia munciti, e normal, dar macar intelegi "de ce".
Ultima modificare făcută de Tom; 29th November 2013 la 00:47.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
De ce anume sa am parte vere, de aia munciti sau nemunciti, ca nu reiese clar din text.
Si ce inseamna sa ai parte? Ca daca castigi 1 milion la loto e normal sa nu-l pretuiesti ca pe milionul strans cu sudoarea fruntii. Si daca nu-l pretuiesti il spargi, nimic "supranatural", deci ce inseamna sa ai parte?
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)