Ieftin, dar macat a iesit superb. Acum sigur trec pe la fisc, in drum spre casa. Cu toate ca nu e verde, dar iti vine sa-ti platesti taxele!
Ne intrebam de ce daca ai business ai probleme, iar daca nu ai, esti bogat!
Oare cel care a incasat, palteste impozitele la fisc? Eu am dubii mari
Banuiesc ca in caietul de sarcini, cererea de baza era: sa mai aiba minim 2 logo-uri in portofoliu, de valoare similara sau apropiata, cifra de afaceri de peste 10 mil usd, etc.
Problema este ca nu cred ca exisa un re-branding mai scump in lume
In a aceasta suma au intrat 5 rapoarte de analiza si de interpretare cantitativa si calitativa de date statistice, un manual de identitate vizuala, un “concept de portal”, dezvoltarea unei campanii, o consultare publica pilot, “elaborarea de proceduri de comunicare” si instruirea functionarilor.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))
Adica ce fac eu, undeva la 1000 euro, cu modificari peste modificari. Bine, nu fac instruire, ca nu am la ce. Cu totul, undeva la 10.000 euro si primeau 1.000 de propuneri din care sa aleaga. Dupa, era banal.
Cum ma? 5 rapoarte de analiza si de interpretare cantitativa si calitativa de date statistice
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))
Daca scriam 10 pagini, costa dublu? )))))))))))
Eu m-am sesizat, se mai sesizeaza cineva? Banuiesc ca UE o sa respinga plata in proiect si toti banii sunt platiti de noi, like always.
off: logo vechi nu-l vand? Cat o costa?
Ultima modificare făcută de Tom; 20th December 2013 la 17:38.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Propun, pe acesta cale (post) schimbarea culorilor pincipale ale forumului seopedia in verde.
Prazul de mai sus, este verde, mie imi place verde, dan este fan verde, alex poarta doar verde, romaniac stie sa numere doar verde, haos este haos, etc.
Singurul cu albastru si trotineta este puthre, exceptand bineinteles cei doi fani ai culorii roz (nichita si kidu).
Verde?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cu ocazia asta vreau sa le urez dujmanilor mei, chiar daca sunt ai mei, si chiar daca sunt dujmani, desi n-ar trebui sa fie dusmani, si mai ales ai mei: numaru unu
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)