Postat în original de Catalin Cerga Mereu m-am intrebat de ce bovinele au zambetul patrat. Daca-s om ca specie dar taur ca zodie, cum drac zambesc? :} Am tastatura setata in germana si nu gasesc niciodata tasta "inchide paranteza". Crezi in zodii ?
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Postat în original de Zimbru Crezi in zodii ? Am de-ales? Taurii cred in zodii. Punct. Asa suntem nascuti.
Retired
Postat în original de Zimbru Am tastatura setata in germana si nu gasesc niciodata tasta "inchide paranteza". Crezi in zodii ? Da, dar nu prea.
Alex
Postat în original de Tom Tare, nu stiam ca te pricepi la design. Imi faci si mie cateva layouts? Ca cel din imagine ?
Postat în original de matei Eu iti zic ca se gasesc Biblioteca personala? Pshh
Postat în original de matei Eu iti zic ca se gasesc Se vede ca ai fost internat, n-ai plecat cu mana goala.
Postat în original de Alex Dumitru Ca cel din imagine ? View image: design sau
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Postat în original de Tom View image: design sau O sa fie putin de munca, dar se poate face. Vezi aici portofoliul meu.
Postat în original de Alex Dumitru O sa fie putin de munca, dar se poate face. Vezi aici portofoliul meu. Asa? Jesus Christ is the ONLY way to Heaven!
Caut cu jingle.ro.
Sau asa? ACCEPT JESUS, FOREVER FORGIVEN!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)
Reguli Forum