Si s-a mai spart o bula
Pe mine ma sperie gandul ca ar putea exista doua persoane (sau mai multe) de genul acela. E pur si simplu ingrozitor cum poate sa minta atat de prost, sa nu realizeze cum se repeta, cum se contrazice etc. Oare si eu traiesc intr-o bula? Sper sa nu se sparga.
Trust, but verify.
Saracul, sau saraca nu a inteles o chestie care mie mi-a dat cu virgula din prima clipa cand a zis ceva pe forum si am comentat. Eu nu ii trimisesem niciodata oferta mea noului utilizator iar el tot dadea in sus in jos cu siteurile mele
Spre partea finala devenise atat de aberant incat incepusem sa am indoieli ca e trailer si ma gandeam ca e un copil de 12-14 ani dupa modul de gandire si parca imi era mila pe el. Nu stiu cati dintre voi stiti dar acum vreo 10 ani, ma rog aveam 20+ ca varsta dar mintea de 10 eram la fel de rau si rebel.
Fix la topicul ala vroiam sa ma laud si eu ca stiu 3 versuri din Eminescu (ca doar nu credeati ca nu am luat bacul la Română) dar l-ai inchis. Oricum a fost ca si cum mi-ai fi citit gandurile.Si te-ai dus dulce minune...
E asa liniste pe forum ca mi-e si frica sa fac vreo oferta ceva ca sa nu trezesc lumea.
What the sh*t ! https://www.olx.ro/oferta/aparat-de-...tml#1302b9d666
s-a ieftinit bitcoinu
Trust, but verify.
Din pacate creste, si nu am apucat sa cumpar cat as fi vrut
Mai bine sa nu aducem in discutie licenta GPL. Adica nu colo...
Daca accepti ideea licentei GPL si totusi tu vrei sa vinzi, nu intri intr-o contradictie? Adica vinzi ceva ce afirmi ca este gratuit.
Nu contest dreptul autorului de a vinde, zic doar referitor la licenta: acolo nu e GPL.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)