Bleah, ce mare lucru ai facut? Ai aparat jmecher, care face focus automat. Tu doar ai apasat pe buton. Asa ca sunt perfect indeptatit sa iti fur toate pozele de pe site.
Bleah, ce mare lucru ai facut? Ai aparat jmecher, care face focus automat. Tu doar ai apasat pe buton. Asa ca sunt perfect indeptatit sa iti fur toate pozele de pe site.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pentru site-urile naturiste / medicale avem un alt set.
Ultimul model de ceapa rosie:
Ultimul model de banana:
Ultimul model de tigara electronica:
![]()
Cred ca te tine o saptamana bateria la uzina aia(a se citi tigara electronica)
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
ce aparat folosesti?
si eu am facut poze mai bune ca ale tale cu aparatu' de mai jos
aparat.foto.de.la.bunicu'.jpg
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Multumesc de intrebare. Folosex un mix de aparate, ca sa iasa poza cat mai 3d. Practic fac o poza cu unul mai vechi si o poza cu unul si mai vechi.
Penultimul model de FED3 alaturi de raspenultimul model de Fujifilm:
PS: Apropo, ca tot am umblat in sertarul cu minuni. E careva care chiar n-are cu ce face poze? Sa-i donez o camera digitala excelenta? Fujifilm? Daca stergi bine praful de pe ea s-ar putea sa dea si rezultate.
Asa, si daca tot suntem la capitolul asta, va ofer si bannere gata facute pe care le puteti folosi gratuit in tot felul de situatiiȘ
Ultimul model de banner pentru fotografii de nunti care arata cat de cat decent:
e ce un iphone - se consuma bateria si daca nu-l folosesti. Altfel tine o zi.
Sa incepa mistocareala: Va place sa pescuiti?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)