Salut, sunt Nichita, mi-a dat Tom contul lui Dan, ca nu sunt la calculator.
@imagini: hahaha
Salut, sunt Nichita, mi-a dat Tom contul lui Dan, ca nu sunt la calculator.
@imagini: hahaha
propun schimbare logo seopedia cu altul care sa reflecte calitatea membrilor cu personalitati multiple...seopedia_gray.gif
...acum imi dau seama de ce google nu reuseste sa afle intrigile din tot forumul...![]()
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Asa se intampla cand browser-ul memoreaza doar o parola. Intri in graba si nu mai ti cont daca o faci de pe contul x sau y. Vrei doar sa iti spui parerea. Ce e rau in asta !?Doar traim intr-un stat de drept unde LIBERTATEA DE EXPRIMARE e sfanta! Nici ANAF-ul nu are o voie sa o incalce pentru niste banale chestiuni administrative.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu sunt maica!ce sa va fac daca nu imi dati voie sa plec din online, da' lasa ca e bine si asa, mai un banner, mai un link, un advertorial, ceva texte de scris in franceza sau rusa, un site vandut ( sau mai multe ), cateva certuri cu nichitha, merge bine! Va dau PM la toti! ) ;
Fenomenul incepe sa ia proportii si scapa de sub control: Userul gamerap - inselatorie sau nesimtire?
Deci e contagios, nu mai dati clic pe postarile unde sunt membri infestati.
Nu mai CAUT content writer
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)