Cei ce nu stiu cat de " flamanda" este o familie de albine ar trebui sa afle ca aceasta consuma cel putin 90 KG de miere(nectar) pe in tot cursul anului (15-50 kg doar iarna in sezonul inactiv) si de la ea se recolteaza in medie doar 20-30 KG.
Cei ce nu stiu cat de " flamanda" este o familie de albine ar trebui sa afle ca aceasta consuma cel putin 90 KG de miere(nectar) pe in tot cursul anului (15-50 kg doar iarna in sezonul inactiv) si de la ea se recolteaza in medie doar 20-30 KG.
Eu iarna asta am avut cea mai mare mortalitate, din 80stupi am mai ramas cu 50 din care nu stiu daca iasa toti in vara, majoritatea au murit pe ramele pline de miere, deci nu se pune problema foamei, apicultura nu mai e demult o afecere, e cel mult un hobi.
Ofer advertoriale pe estifraier.info, 50 de euro/advertorial, plata paypal pe suntfraier@gmail.com, ofer gratuit servicii de escrouc pentru doritori!
durerea de dinti.jpg
OFF Topic: Pana la urma din ras am cumparat domeniul, asa ca daca credeti ca va este util, sa postam gratuit tepele de pe forumuri, din lumea online, sunt dispus sa public toate informatiile pe site. Daca veti considera ca merita, voi veni cu detalii despre cum trebuiesc scrise articolele!
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 9th March 2015 la 17:39.
FB da statistici eronate! Da macar te simti bine!
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)