Pagina 1201 din 1463 PrimulPrimul ... 20170111011151119111991200120112021203121112511301 ... UltimulUltimul
Rezultate 12.001 la 12.010 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.817
    Putere Rep
    36

Implicit

E simplu, dai sirop de zahar la albine si il converteste in miere, asa ceva gasesti pe rafturi in supermaket-uri, asa ca unii cumpara zahar la suprapret.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Da, zahar!

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    E simplu, dai sirop de zahar la albine si il converteste in miere, asa ceva gasesti pe rafturi in supermaket-uri, asa ca unii cumpara zahar la suprapret.

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    4,8 milioane de oameni mor anual datorita zaharului! Criminalilor dati premii kilograme de zahar!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    1) Cei ce falsifica miere nu o fac cu zahar, este prea scump, se foloseste Hidrolizat de porumb.
    2) De regula producatorii mici de miere falsifica mai putin, fiindca nu pot trece de testele firmelor ce achizitioneaza miere.
    ( Firmele ce achizitioneaza mierea nu prea sunt controlate deci pot face ce vor)

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Stiu si eu un mic producator din Gorj care cumpara miere de la alti mici producatori, sa duca la teste si pe testele alea isi vindea toata productia... Furnizorul principal era chiar unul dintre angajatii lui si asa s-a aflat.
    Bineinteles era un subiect tabu, asa ca nu stiu motivele pentru care mierea lui nu trecea testele...

Interesante analizele dar nu inteleg ceva: la cele care nu au adaosuri ce reprezinta diferenta intre analiza polinica si 100%? Spre exemplu Apidava are salcam 20% si ce altceva pana la 100%?

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.817
    Putere Rep
    36

Implicit

Cea mai multa miere si ieftina e mierea de rapita si de floarea soarelui, astea sunt folosite de umplutura.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

DUMITRU CHELE DE LA SEOMOON.RO face reclamatii peste tot pentru un articol in care am scris despre povestea de aici 100$ pentru un nume de domeniu
    A trimis reclamatie la hosting (spatiul.ro), la ANPC si Consiliul Concurentei
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.817
    Putere Rep
    36

Implicit

De la sailormoon ? care ii de aici?
    Imagini atașate Imagini atașate

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Si daca tot am facut oftopic pe apicultura pe aici.

Zilele astea pe indiegogo are loc o campanie de strangere de fonduri pentru a realiza un stup din care curge mierea direct in borcan.

https://www.indiegogo.com/projects/f...m-your-beehive

Au strans 4,7 milioane de dolari si din cate se pare vor fi al doilea cel mai finantat proiect de pe indiegogo.

https://www.indiegogo.com/explore?fi...ck=most_funded

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Eu nu stiu de ce nu recunosc apicultorii ca zaharul din miere e la fel de periculos ca cel rafinat.
    O spun cercetarile, nu eu.
    Mierea are alte calitati, nu e la concurenta cu zaharul.
    Deci daca vrei sa nu mori renuntand la zahar, ar trebui sa renunti si la miere.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu nu stiu de ce nu recunosc apicultorii ca zaharul din miere e la fel de periculos ca cel rafinat.
    O spun cercetarile, nu eu.
    Mierea are alte calitati, nu e la concurenta cu zaharul.
    Deci daca vrei sa nu mori renuntand la zahar, ar trebui sa renunti si la miere.
    Zaharul nu se compara sub nici o forma cu mierea insa zaharul procesat de catre albine sufera unele transformari, sunt adaugate in el unele substante in gusa albinei.
    Zaharul poate fi procesat si prin metode chimice insa nu se compara cu procesarea biologica .

Ce este zaharul invertit? Sfaturi practice Articole
    Acest procesul de invertire are loc in intestin, cu sprijinul unei enzime numite invertaza si care duce la transformarea zaharozei in doua molecule mai mici- glucoza si fructoza- ce pot strabate peretele intestinului subtire si care patrund in circuitul sanguin. Invertirea din interiorul organismului se face cu niste costuri iremediabile si are doua neajunsuri: -in acest proces se consuma cantitati importante de calciu ( preluat din oase, dinti, unghii, par, etc) ce poate duce in timp la decalcifieri, osteoporoza, tetanie, tulburari intestinale etc. -conduce la epuizarea invertazei din intestine, ajungandu-se astfel la intoleranta alimentara si la astenie. Zaharul invertit are calitatea ca fiind deja scindat in cele 2 componente, nu mai solicita organismul, facandu-l astfel mai sanatos decat zaharul normal. In plus are putere dubla de indulcire.
    Daca nu ar exista acea tentatie in randul apicultorilor si clientii nu ar fi speriati ca pot fi trasi in piept ar putea lua nastere o cerere pentru zahar invertit biologic cu ajutorul albinelor pe langa cererea pentru miere, fiecare avand pretul corespunzator.

Sunt si pentru cresterea sanctiunilor celor ce incearca sa pacaleasca clientul.
    Ar trebui sa existe o piata si pentru zaharul invertit biologic, cine vrea zahar invertit sa primeasca zahar invertit( falsificat cu miere), care vrea miere pura sa primeasca miere pura.

Multi clienti fac si o mare confuzie.

Multi apicultori hranesc albinele cu zahar sau sirpuri hidrolizate de porumb insa nu pentru a falsifica mierea.
    Hranesc albinele cu o cantitate foarte mica exact cat consuma albinele astfel nu este depozitata in rame pentru a contamina mierea.
    Aceasta hranire se intrerupe cu putin timp inaintea inceperii unui cules.

O familie de albine ce nu are in natura nectar va simti asta si isi va reduce populatia (noi oamenii nu am invatat acest concept), Matca va inceta sa mai oua astfel numarul de indivizi scade drastic.
    Cand reapare un cules puternic in natura, acelei familii de albine ii va trebui cel putin 7-14 zile pentru asi creste din nou efectivul astfel culesul este ratat.
    Cu cat numarul de indivizi dintr-o familie de albine este mai mare creste exponential(nu liniar) si numarul de albine ce cara mierea in stup.

Prin stimularea cu mici cantitati de miere, zahar, siropuri famila este mentinuta activa si poate fructifica cu succes un cules din natura.
    Ultima modificare făcută de IulianC; 6th March 2015 la 01:18.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.