dialog pe fb ( pagina de magazin )
+ bonus.Micutza Printzesa: buna, am facut o comanda acum doua zile si nu m a sunat nimeni.
Admin: buna ziua, pe ce nume este comanda va rog?
Micutza Printzesa: pe numele meu
Admin: ??
dialog pe fb ( pagina de magazin )
+ bonus.Micutza Printzesa: buna, am facut o comanda acum doua zile si nu m a sunat nimeni.
Admin: buna ziua, pe ce nume este comanda va rog?
Micutza Printzesa: pe numele meu
Admin: ??
Ati patit-o si voi !?(am pus spatiu intre primele doua litere)
h ttp://www.businessmagazin.ro/actualitate/mai-multe-companii-angajeaza-femei-frumoase-pentru-a-si-motiva-angajatii-ce-trebuie-sa-faca-fetele-pentru-a-i-destinde-pe-programatori-14685877
De curiozitate, de ce ai pus spatiu intre primele litere?
Retired
Mai stiti vremea cand se facea SEO punand in josul paginii o sumedenie de taguri (cica) si liste intregi circulau de la un smecher la altu "Ia-le pe-astea ca-s mai bune!". Cat mai multe cuvinte, sa rankezi pentru orice! Pe vremea aia era mult mai folosit Yahoo iar cand faceai o cautare era ceva normal sa gasesti rezultatul prin pagina 10-15.
Credeti ca vremurile au trecut? Nooo, doar ca acum a venit vremea lui Google:
https://www.google.ro/#q=romania+aug...7%22+%26+10%2B
posgoogle.png
LE
Am uitat sa spun ca si site-urile voastre sunt nominalizate acolo daca ocupa pozitii fruntase in Google pe respectivele cuvinte cheie, adica daca aveti onoarea de a fi in top 1000...
Ultima modificare făcută de Mishu; 27th August 2015 la 19:48.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tu intelegi ce vrei, eu am specificat altceva. E inutil sa ai 10 links din 10 subdomenii, poti sa ai mai bine 10 links din 5 advertoriale pe acelasi domeniu.
Valoarea link-ului il dau link-urile catre pagina respectiva, iar un subdomeniu este in majoritatea cazurilor (99.99%) o pagina fara links, sau links putine.
Daca nu intelegi, desenez:
a.a.ro
b.a.ro
c.a.ro
d.a.ro
e.a.ro
Sunt mai exact 5 pagini, similare cu
a.ro/a
a.ro/b
a.ro/c
a.ro/d
a.ro/e
sau
a.ro/a
a.ro/a/b
a.ro/a/c
a.ro/a/d
a.ro/a/e
Calitatea link-ului o da contentul din pagina si link-urile catre ea.
Subdomeniul este vazut ca domeniu in serp, dar nu si cand se da valoare unui link.
Spor la conversii.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)