Mai mult decat reputatie...erou!
Linistiti-va, sunt si doamne/domnisoare pe-aici.
Plus o multime de minori.
Nu mai CAUT content writer
daca tot suntem la propuneri si modificari...pe ici-colo..prin partile esentiale...la reputatii...se mai propune modelul de mai jos-SUS...model.nou.reputatii.png
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
The black guys are the best. Every woman knows that!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Hai sa fim cinstiti, frustrant nu e ca o ai mica, ci ca o au altii mai mare. Si daca te ia la reputatie... e nasol!
Oricum, modificarea este si contraproductiva. Daca inainte de modificare toata lumea isi spunea parerea, se mai avanta sa mai scrie si cate-o prostie, cate-o vorba goala sau chiar sa mai contrazica, acum nimeni nu se mai risca. Numai cand vad cat o au unii (Tom, nu vreau sa te supar, nu zic de tine) le ingheata degetele pe tastura. "Daca-mi da asta un negativ trec pe rosu la reputatie"... Stiti cum se zice: "Nu te juca cu vorba goala pe langa reputatia mare".
O sa fie un forum plictisitor, unde se discuta doar la subiect.
Ah, si era sa uit: nu-i mai dati pozitive lui Tom. Nu ca am ceva cu el, da' mai are putin si termina bara. Pe urma ce facem, alt update?
Nu mai exista rosu![]()
Dupa mine e ok, nu pentru ca "o am eu mare", cat pentru simplu fapt ca 0 e 0 (si nu 5 verzi), rosu nu mai este, iar daca iti dai cu parerea, ori primesti + si-ti creste, ori lumea se uita de 2-3 ori la ceea ce spui, pentru ca o ai mica
Daca eu as incepe azi cu un user nou, in 6 luni sar de 50. E foarte usor sa cresti daca participi cu posturi si raspunsuri utile, dar foarte greu cand vrei doar sa primesti si nu sa oferi.
Nu se termina bara, la mine e 50/50. 50 pozitive, 50 negative![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
[QUOTE=Dobre Petronel;318887]MARE ATENTIE! Urmeaza concursul cu tastatura luminata aici
organizare concurs pe un blog
Multa bafta!
PS. pt birou mai trebuie sa astepti putin.
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)