Pagina 1253 din 1463 PrimulPrimul ... 25375311531203124312511252125312541255126313031353 ... UltimulUltimul
Rezultate 12.521 la 12.530 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Am specificat acest lucru din postul initial. Nu ai cum sa vezi rezultate pe o anume expresie sau pe un anumit cuvant cheie, ci per ansamblu. Putem afla daca Google ofera un plus de autoritate site-ului in sine, fapt ce se poate observa din cresterea (sau nu) in SERP a tuturor posturilor din site. Chiar si progresul cu 1-2 pozitii conteaza.

Lasand asta la o parte si stiind zicala ta "link-uri si iar link-uri", daca nu participi te rog sa nu incerci sa-mi "strici" testul, probabil sunt multi altii care sunt interesati daca testul va avea sau nu rezultate.

Multumesc!
    Iti raspund aici, e "urat" sa postez in topic.

Ce incerci tu sa faci este un test de "teorie", in practica nu poti sa estimezi rezultatele, din x motive.

Daca tu "ai specificat in postul initial", nu inseamna automat ca am inteles ce vrei sa faci.

Partea cu "per ansamblu" nu o inteleg, mai ales ca am impresia ca este exact invers.

Nu, nu putem afla daca Google ofera un plus de autoritate site-ului.

Nu, nu putem observa daca "plusul" de autoritate pe care tu il consideri"normal" prin ceea ce incerci sa faci (test), se reflecta prin cresterea pozitiilor tuturor posturilor din site (si nici invers), pentru ca "testul" nu include SINGURUL motiv de "crestere".

Nu, nu incerc sa stric nimic, vroiam doar sa previn ce urmeaza:

Cei care sunt interesati sa vada rezultatele testului, o sa decida pe baza unor rezultate complet eronate (testul in sine nu este corect, implicit rezultatele nu sunt "decisive").

---

Despre asta trebuia sa discutam, dar se pare ca nu are rost, asa ca ti-am raspuns acum si aici, sa nu mai existe dubii ulterioare.

Succes cu testul.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Am incercat-o eu, cum am incercat cam orice se poate "testa".
    Testele tale au fost eronate din X motive.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Iti raspund aici, e "urat" sa postez in topic.

Ce incerci tu sa faci este un test de "teorie", in practica nu poti sa estimezi rezultatele, din x motive.

Daca tu "ai specificat in postul initial", nu inseamna automat ca am inteles ce vrei sa faci.

Partea cu "per ansamblu" nu o inteleg, mai ales ca am impresia ca este exact invers.

Nu, nu putem afla daca Google ofera un plus de autoritate site-ului.

Nu, nu putem observa daca "plusul" de autoritate pe care tu il consideri"normal" prin ceea ce incerci sa faci (test), se reflecta prin cresterea pozitiilor tuturor posturilor din site (si nici invers), pentru ca "testul" nu include SINGURUL motiv de "crestere".

Nu, nu incerc sa stric nimic, vroiam doar sa previn ce urmeaza:

Cei care sunt interesati sa vada rezultatele testului, o sa decida pe baza unor rezultate complet eronate (testul in sine nu este corect, implicit rezultatele nu sunt "decisive").

---

Despre asta trebuia sa discutam, dar se pare ca nu are rost, asa ca ti-am raspuns acum si aici, sa nu mai existe dubii ulterioare.

Succes cu testul.
    Orice sugestie e binevenita, din partea oricui. Doar ca ne-ai obisnuit cu devierea tuturor discutiilor catre cumpararea de link-uri, iar eu tocmai de acest lucru vroiam sa ma feresc.

Prin urmare, ascult cu interes orice sugestie pentru ca testul sa se deruleze cat mai corect, atata timp cat sugestiile/concluziile/comentariile nu au obisnuitele "vicii ascunse".
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Prin urmare, ascult cu interes orice sugestie pentru ca testul sa se deruleze cat mai corect, atata timp cat sugestiile/concluziile/comentariile nu au obisnuitele "vicii ascunse".
    Atata vreme cat site-ul are deja linkuri catre el (asa cum inteleg ca este siteul tau), eventuala modificare de pozitii nu are cum sa fie clar determinata de aparitia de citations.

Autoritatea siteurilor care iti dau link variaza, autoritatea paginilor care te recomanda se modifica si ea, Google poate face un refresh si gasi linkuri de care nu stia etc. etc.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Inseamna ca orice test SEO este esuat din start?
    Ca se plangeau unii ca nu se mai fac teste pe seopedia, macar sa stim de ce.

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Inseamna ca orice test SEO este esuat din start?

Ca se plangeau unii ca nu se mai fac teste pe seopedia, macar sa stim de ce.
    Dupa parerea mea, testul ar trebui sa se faca cu un site indexat de 3-4 luni, cu pozitii stabilizate (pagina 30 de ex.) si fara backlinks catre el.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Dupa parerea mea, testul ar trebui sa se faca cu un site indexat de 3-4 luni, cu pozitii stabilizate (pagina 30 de ex.) si fara backlinks catre el.
    Pai ai facut tu un test si dupa 3-4 luni, pozitii stabilizate, nu mai misca de acolo? Oricum, testul tau poate fi la fel de irelevant azi, daca l-ai facut ieri.
    PS: Pe ce cuvinte cheie?

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Pai ai facut tu un test si dupa 3-4 luni, pozitii stabilizate, nu mai misca de acolo? Oricum, testul tau poate fi la fel de irelevant azi, daca l-ai facut ieri.
    PS: Pe ce cuvinte cheie?
    Nu am spus ca am facut un test similar. Am spus ca testul, asa cum vrea el sa il faca, nu este relevant si ar trebui facut in conditii mult mai stricte. In conditiile in care el doreste sa faca testul, rezultatul va fi afectat de linkurile deja existente.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Daca nu era afectat de links, era afectat de competitori, de rearanjarile din weekend, de multi alti factori.
    Si tot irelevant era. In opinia ta zic.

DAR... testul, chiar in conditiile date, cu links existente, va spune totusi ceva. Poate la fel de multe ca unul cu conditiile prezentate de tine, poate mai putin, poate va fi mai relevant, n-ai de unde sti inainte.
    Parerea mea e sa lasati omul sa faca testul si abia DUPA sa trageti concluzia ca e irelevant. E cheltuiala lui, ceilalti implicati nu au decat de castigat (articole free), asa ca chiar nu vad problema.

But it's just me...

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    262
    Putere Rep
    24

Implicit

Parerea mea e sa lasati omul sa faca testul si abia DUPA sa trageti concluzia ca e irelevant.
    Asta cred si eu ca ar fi cea mai buna solutie. Si poate chiar ar trebui incurajate astfel de incercari pentru ca atrage pareri si pune lumea sa gandeasca, sa faca testele lor, sa vorbeasca etc.

Personal, consider ca ar trebui sa existe mult mai multe teste/studii de caz pe un astfel de forum (stiu ca nici eu nu am contribuit cu asa ceva, imi asum). Deci mai bine incurajam decat sa il discreditam din start. Daca il atacam din prima, poate alta data nu o sa mai faca altul. Sau mai rau, poate nic altii nu vor mai face.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.