Postat în original de
AntonioTony
Am specificat acest lucru din postul initial. Nu ai cum sa vezi rezultate pe o anume expresie sau pe un anumit cuvant cheie, ci per ansamblu. Putem afla daca Google ofera un plus de autoritate site-ului in sine, fapt ce se poate observa din cresterea (sau nu) in
SERP a tuturor posturilor din site. Chiar si progresul cu 1-2 pozitii conteaza.
Lasand asta la o parte si stiind zicala ta "link-uri si iar link-uri", daca nu participi te rog sa nu incerci sa-mi "strici" testul, probabil sunt multi altii care sunt interesati daca testul va avea sau nu rezultate.
Multumesc!
Iti raspund aici, e "urat" sa postez in topic.
Ce incerci tu sa faci este un test de "teorie", in practica nu poti sa estimezi rezultatele, din x motive.
Daca tu "ai specificat in postul initial", nu inseamna automat ca am inteles ce vrei sa faci.
Partea cu "per ansamblu" nu o inteleg, mai ales ca am impresia ca este exact invers.
Nu, nu putem afla daca Google ofera un plus de autoritate site-ului.
Nu, nu putem observa daca "plusul" de autoritate pe care tu il consideri"normal" prin ceea ce incerci sa faci (test), se reflecta prin cresterea pozitiilor tuturor posturilor din site (si nici invers), pentru ca "testul" nu include SINGURUL motiv de "crestere".
Nu, nu incerc sa stric nimic, vroiam doar sa previn ce urmeaza:
Cei care sunt interesati sa vada rezultatele testului, o sa decida pe baza unor rezultate complet eronate (testul in sine nu este corect, implicit rezultatele nu sunt "decisive").
---
Despre asta trebuia sa discutam, dar se pare ca nu are rost, asa ca ti-am raspuns acum si aici, sa nu mai existe dubii ulterioare.
Succes cu testul.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.