dialog pe fb ( pagina de magazin )
+ bonus.Citat:
Micutza Printzesa: buna, am facut o comanda acum doua zile si nu m a sunat nimeni.
Admin: buna ziua, pe ce nume este comanda va rog?
Micutza Printzesa: pe numele meu
Admin: ??
Versiune printabilă
dialog pe fb ( pagina de magazin )
+ bonus.Citat:
Micutza Printzesa: buna, am facut o comanda acum doua zile si nu m a sunat nimeni.
Admin: buna ziua, pe ce nume este comanda va rog?
Micutza Printzesa: pe numele meu
Admin: ??
Ati patit-o si voi !? :) (am pus spatiu intre primele doua litere)
h ttp://www.businessmagazin.ro/actualitate/mai-multe-companii-angajeaza-femei-frumoase-pentru-a-si-motiva-angajatii-ce-trebuie-sa-faca-fetele-pentru-a-i-destinde-pe-programatori-14685877
De curiozitate, de ce ai pus spatiu intre primele litere?
Mai stiti vremea cand se facea SEO punand in josul paginii o sumedenie de taguri (cica) si liste intregi circulau de la un smecher la altu "Ia-le pe-astea ca-s mai bune!". Cat mai multe cuvinte, sa rankezi pentru orice! Pe vremea aia era mult mai folosit Yahoo iar cand faceai o cautare era ceva normal sa gasesti rezultatul prin pagina 10-15.
Credeti ca vremurile au trecut? Nooo, doar ca acum a venit vremea lui Google:
https://www.google.ro/#q=romania+aug...7%22+%26+10%2B
Ataşament 3725
LE
Am uitat sa spun ca si site-urile voastre sunt nominalizate acolo daca ocupa pozitii fruntase in Google pe respectivele cuvinte cheie, adica daca aveti onoarea de a fi in top 1000...
DAca nu are interes(reclamatie) nu se prinde Google.
Tu intelegi ce vrei, eu am specificat altceva. E inutil sa ai 10 links din 10 subdomenii, poti sa ai mai bine 10 links din 5 advertoriale pe acelasi domeniu.
Valoarea link-ului il dau link-urile catre pagina respectiva, iar un subdomeniu este in majoritatea cazurilor (99.99%) o pagina fara links, sau links putine.
Daca nu intelegi, desenez:
a.a.ro
b.a.ro
c.a.ro
d.a.ro
e.a.ro
Sunt mai exact 5 pagini, similare cu
a.ro/a
a.ro/b
a.ro/c
a.ro/d
a.ro/e
sau
a.ro/a
a.ro/a/b
a.ro/a/c
a.ro/a/d
a.ro/a/e
Calitatea link-ului o da contentul din pagina si link-urile catre ea.
Subdomeniul este vazut ca domeniu in serp, dar nu si cand se da valoare unui link.
Spor la conversii.