Te plateste cineva sau o faci de bunavoie?
Versiune printabilă
Te plateste cineva sau o faci de bunavoie?
Psihologia pentru amaratii plini de mandrie care nu se cunosc si refuza sa o faca uneori chiar pana la sfarsitul vietii o plateste Dumnezeu.
Face parte din munca lui de luminare a celor ce nu-l mai vor, intodeauna pentru ca nu mai stiu de capul lor.... din cauza necazurilor de tot felul.
Cand o sa ai curaj sa-l intrebi cum o face sa-mi spui si mie.
Cand spun mai sus amaratii spun doar amaratii nu fac ironie, pentru ca in realitate asta sunt, cu toate ca explozia de mandrie pare sa spuna altceva, nu este.
Nu ma sperie sperie gravitatea situatiei tale atat timp cat pe tine nici nu te ingrijoreaza macar.
Sa iei un cuvant din textul meu si sa scrii asa ceva... ramane istorie pe forumul asta pentru reputatia ta.
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine. Vrei asta cu un pret mare pe forumul asta si pe internet? Asa sa fie!
Oh, ai trecut la amenintari deja..
Amenintare? Este constatare la ceea ce-ti faci singur cu mana ta pe tastatura, repet "ramane istorie pe forumul asta pentru reputatia ta".
Mandria nu te lasa sa vezi ce scrii, si sa realizezi ca multe alte persoane vor citi ceea ce ai scris tu aici in raport cu ce am scris eu.
Esti atat de confuz incat nu poti intelege 2 3 propozitii. Cred ca este cazul sa te odihnesti.
Mai sunt multe alte zile in care o sa te chinuie mandria pana scapi de ea, mai ales ca nu prea te straduiesti in sensul asta.
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine.
Noapte buna!
La intrebarea asta nu primesti raspuns de la mine.
Este privilegiul tau sa auzi raspunsul in inima ta cand ai sa scapi de mandrie si o sa constientizezi sursa ei.
Dar... a constientiza nu este atat de simplu pe cat se scrie "constientiza"... nici imposibil... depinde doar de tine.
Niciodata nu cedeaza lupta, tu cedezi.
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine.
Noapte buna!