Ati pus-o fratilor, chipsuri va face.
Ati pus-o fratilor, chipsuri va face.
Am si eu o intrebare, daca se poate sa ma ajutati:
Am o ferma de gaste si de 1 an de zile le tot plimb pe unde pot, incolonate! Sunt 2 batalioane mai exact!
De ce configuratie am nevoie pentru un trafic de 1000 gaste simultan? Dar de 10.000?
Fara bascalie va rog.
----------------------
In traducere web:
Am un forum de gaste, dar nu pot face fata la traficul asta de gaste (care umbla bezmetice). Ce configuratie este necesara pentru un trafic de 1000 gaste simultant.
Se intelege acum?
------------
Am si o sala de calculatoare, daca va ajuta cu ceva.
Ultima modificare făcută de Tom; 18th February 2015 la 20:59.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Salutare!
Nu stiam ca esti si crescator de gaste, .... in fine, revenind on poate te ajuta imaginea de mai jos cu mentiunea ca acel acoperis trebuie sa fie perfect rotund si sa se invarteasca in acest fel intra una cate unu cate una ordonat pana formeaza un cerc pe rand si tot asa. Masoara latimea si lungimea la 10 gaste, faci un avarage ca sa ai o idee cam cate intra intr-un cerc si dupa ce ai aceasta cunoscuta lungesti tubul raportat la numarul de gaste detinut. Nu ignora te rog faptul ca acel tub din sarma se va roti mereu pe principiul soaricelui care alearga in cusca.
Trebuie sa ai in vedere si monetizarea si sa montezi un jgheab pentru oua - dintr-o mie sa zicem ca 60% sunt outoare si ai 600 x 0.5x30x12=108.000RON doar din oua, daca optimizezi bine costul de oportunitate si sacrifici neoutoarele mai iese ceva si de acolo.
Succes!
PS - Am ceva asemanator deci am experienta. Ma poti intreba orice.
Eu am crezut ca sun gaste, my bad. Pentru rate recomand aranjarea de mai jos:
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 18th February 2015 la 21:13.
In primul rand alea sunt rate, cu gastele e mai greu ca sunt mai puturoase si consuma mai multe resurse Cutt Mutz stie cum sta treaba cu gastele.
Cumpar advertoriale de pe siteuri cu pr 5+, cu vechime, si continut adaugat constant... daca se poate sa ma contacteze doar cei care nu ofera asa ceva!
Edit: A si daca e posibil sa nu fie pe site-uri fashion de oameni, m-ar interesa ceva pentru gaste si rate.
Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 19th February 2015 la 01:30. Motiv: mentiune
Voi cum faceti cand nu va stiti numarul oualor?
Le numarati sau aproximati?
Nu mai CAUT content writer
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)