Pagina 1242 din 1463 PrimulPrimul ... 24274211421192123212401241124212431244125212921342 ... UltimulUltimul
Rezultate 12.411 la 12.420 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Alex Ochea Vezi Post
    1. dar unele glume pe seama unor useri, nu cred ca fac bine(si ca tot a venit vorba, glumele se fac pe seama userilor noi, fara experienta.

2. Nu prea am vazut sa se faca misto de spusele unor membrii cu prestanta, ceea ce nu va onoreaza).

3. Seopedia e despre altceva sau ar trebui sa fie.

4. si e suparator pentru membrii noi, chiar daca voua vi se pare ca va innobileaza si va face sa fiti deasupra tuturor..
    1. esti rau intentionat sau ignorant. de obicei nu ma adresez asa, dar asta e adevarul, ce sa ne mai ascundem dupa deget
    2. vezi numa ce vrei, de aia am zis mai sus ca esti ignorant
    3. despre ce e? dar serios, zi-ne si "noua", ca vad ca vorbesti la plural asa generic, de parca ceilalti ar fi prosti si n-ar pricepe
    4. dar pe tine te innobileaza sa lasi un asemenea reply? te simti mai destept cu 5% daca ai scris aici ca ai tu impresia ca ma cred eu deasupra tuturor? Sau stai, tu vorbeai in general...

E un club al oamenilor care nu suporta glumele de pe seopedia, poate ar trebui sa te inscrii. Nu stie multa lume de el, e un club super serios.

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    296
    Putere Rep
    21

Implicit

Despre 1 si 2: nu isi permite oricine de pe acest forum sa faca misto de spusele tale, ale lui Tom, sau ale altor membrii de calitate de pe aici. In schimb,sa faca de cei noi, isi cam permit cei care comenteaza deseori pe topicul asta..la asta m am referit.

3- Am spus vorbe fara rost. De obicei nu vorbesc in plus, daca nu are sens. Imi cer scuze.

4- Nu ma cred mai destept, doar ca m am simtit putin deranjat. Nu ma refeream la tine si la comentariul tau, ma refeream de a lungul timpului la postarile de pe acest topic, ca nu toate sunt finute, unele sunt badarane si pot deranja foarte tare userii nou veniti.
    Si in ceea ce priveste postarea ta, sincer, cand am vazut-o nu m-a deranjat. Chiar nu e ofensatoare. Insa dupa aceea am vazut comentariile celorlalti doi colegi si cine stie ce considera lumea ca sunt un sarlatan..si asa mi-a dat cineva pm ca eu defapt vreau doar sa studiez din ce se face bani pe afiliere si ca nu am de gand sa cumpar..cam de aici riposta mea...

In fine, sa incheiem, sper ca fara probleme. Succes!

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    25

Implicit

Inteleg ca e un topic in care sa faceti misto, dar totusi? Care e problema? Ce am zis atat de amuzant? De ce ati avea motive sa faceti misto?

Eu am precizat sa stie baietii, nu imi convine cand astept un raspuns si nu vine. Mai bine anunt inainte.

" Imi rezerv dreptul sa nu platesc", nu e vorba despre mine, sper.
    Dar totusi, sa nu fie confuzii...am colaborat cu multi useri de pe forum, am cumparat linkuri/advertoriale, am cumparat zeci de articole si colaborez in continuare cu destui colegi si sunt sigur ca sunt multumiti.

In fine, ma amuz si eu impreuna cu voi, dar unele glume pe seama unor useri, nu cred ca fac bine(si ca tot a venit vorba, glumele se fac pe seama userilor noi, fara experienta. Nu prea am vazut sa se faca misto de spusele unor membrii cu prestanta, ceea ce nu va onoreaza). Seopedia e despre altceva sau ar trebui sa fie. Voi stiti mai bine, sunteti mai vechi.

Nu spun aceste lucruri ca ma simt deranjat ca ati facut misto de postarea mea. Le spun, mai degraba, ca am vazut ca se poarta "mistoul" si e suparator pentru membrii noi, chiar daca voua vi se pare ca va innobileaza si va face sa fiti deasupra tuturor..

Sper sa nu considerati ofensator mesajul meu! Eu va multumesc ca imi puneti la dispozitie informatii si ca imi dati sansa de a colabora cu diferiti colegi!
    Faza cu "imi rezerv dreptul..." nu se referea la tine, ci la un alt user de care s-a mai facut misto si in general la lipsa de responsabilitate.

Asta este thread de facut misto si nu trebuie sa confuzi acest thread cu Seopedia.

Nu este vorba despre nici o "innobilare" si nici de a fi deasupra cuiva...Uf! Ma intristeaza cand vad atata lipsa de simt al umorului. Come on man! Relaxeaza-te si zambeste. O iei prea in serios.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Imi cer scuze ca m-am enervat si am sarit nitel calul.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Imi cer scuze ca m-am enervat si am sarit nitel calul.
    E a 1000a oara cand spui asta si nu se schimba nimic... cu atitudinea asta nu ma mir ca nu mai esti Ambasador.
    Retired

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    E a 1000a oara cand spui asta si nu se schimba nimic... cu atitudinea asta nu ma mir ca nu mai esti Ambasador.
    Pai, nu mai este ambasador pentru ca a fost numit Emil Hurezeanu in locul lui.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Despre 1 si 2: nu isi permite oricine de pe acest forum sa faca misto de spusele tale, ale lui Tom, sau ale altor membrii de calitate de pe aici. In schimb,sa faca de cei noi, isi cam permit cei care comenteaza deseori pe topicul asta..la asta m am referit.
    Eu nu! Stai sa vin eu din concediu!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    791
    Putere Rep
    45

Implicit

Extrapoland [trecere de la o idee la alta, mai complexă, cu o sferă mai largă etc], imi poate spune si mie careva cum imi scot banii din paypal? Merci!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Extrapoland [trecere de la o idee la alta, mai complexă, cu o sferă mai largă etc], imi poate spune si mie careva cum imi scot banii din paypal? Merci!
    Simplu. Ii trimiti in contul meu si gata, ai scapat de ei. Iti ia doua secunde.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    200
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    imi poate spune si mie careva cum imi scot banii din paypal? Merci!
    Daca ai probleme cu cardul si nu poti scoate de la bancomat poti incerca metoda urmatoare. La mine a functionat de fiecare data, si am aplicat-o de cel putin 10 ori.

Pasul 1 - Schimba moneda in care faci de obicei tranzactii, sa nu bata la ochi celor de la PP.
    Pasul 2 - Selecteaza suma dorita pe care vrei sa o scoti (recomand sume mici, pana in 50 Euro, $, etc).
    Pasul 3 - Aici e toata smecheria, daca nu te sincronizezi poti sa ratezi extragerea si sa pierzi banii
    Deci la pasul 3 - In exact acelasi timp apasa butonul Withdraw money din Pay Pal si butonul de eject de la DVD-WR.
    Ar trebui sa ai in tavita DVD-ului suma dorita (de aceea am zis sa pui sume mici, sa nu se blocheze tavita).

Eu am scos pana acum 450 Euro prin metoda descrisa mai sus.

PS. Nu stiu daca merge cu unitati CD sau Blue Ray.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.