Iti dai seama ca stiu de Tancabesti si cand am spus de "mincinosi" m-am referit la pescarii batrani, seriosi, si de o anumita categorie (exclud cei care se duc sa prinda carasi de cativa cm si sa umple un bidon de 5L taiat la gura), al caror cuvant conteaza si implicit, feedbackul este unul important. Pe Tancabesti ai mai multa agatatura decat pe oricare dintre cele doua balti recomandate mai sus, si in plus de asta, pestele are o densitate mai mica dar intr-adevar, cu o medie greutatii destul de ridicata iar ca minus din punctul meu de vedere, este latimea care te obliga la navomodel/barca. Daca acolo ai canal iar vara se retrag capitalii acolo, ce faci ? Te rezumi la jucarii de 3-5kg, nu ? Am destui prieteni pescari care prefera alte balti inaintea Tancabestiului si cred ca au motiveSingurul care se duce mai des acolo, este Vali Bonto insa mai mult pentru a testa bilele
S-ar putea sa te dezamagesc dar salonta aia nu sare de 15kg nici daca bagi bolovani in eaAm troznit eu una de 9.2kg si era o idee mai scurta decat cea din poza tatalui tau dar oricum, este o captura frumoasa.

Singurul care se duce mai des acolo, este Vali Bonto insa mai mult pentru a testa bilele 
Răspunde cu citat