Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 30 din 30

Subiect: Va place sa pescuiti?

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Eu din ce vad si urmaresc pe grupuri, nu ce lauda oamenii si "mincinosii" ci poze si clipuri, va recomand tancabesti [..]
    Iti dai seama ca stiu de Tancabesti si cand am spus de "mincinosi" m-am referit la pescarii batrani, seriosi, si de o anumita categorie (exclud cei care se duc sa prinda carasi de cativa cm si sa umple un bidon de 5L taiat la gura), al caror cuvant conteaza si implicit, feedbackul este unul important. Pe Tancabesti ai mai multa agatatura decat pe oricare dintre cele doua balti recomandate mai sus, si in plus de asta, pestele are o densitate mai mica dar intr-adevar, cu o medie greutatii destul de ridicata iar ca minus din punctul meu de vedere, este latimea care te obliga la navomodel/barca. Daca acolo ai canal iar vara se retrag capitalii acolo, ce faci ? Te rezumi la jucarii de 3-5kg, nu ? Am destui prieteni pescari care prefera alte balti inaintea Tancabestiului si cred ca au motive Singurul care se duce mai des acolo, este Vali Bonto insa mai mult pentru a testa bilele
    S-ar putea sa te dezamagesc dar salonta aia nu sare de 15kg nici daca bagi bolovani in ea Am troznit eu una de 9.2kg si era o idee mai scurta decat cea din poza tatalui tau dar oricum, este o captura frumoasa.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Eu am inchis aici subiectul, ca nu discutam de pescuit ci de curcubee.
    Incerca Zumba
    Curcubeele sunt interesante. De Zumba inca nu mi-am facut o parere.
    Caut cu jingle.ro.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    Iti dai seama ca stiu de Tancabesti si cand am spus de "mincinosi" m-am referit la pescarii batrani, seriosi, si de o anumita categorie (exclud cei care se duc sa prinda carasi de cativa cm si sa umple un bidon de 5L taiat la gura), al caror cuvant conteaza si implicit, feedbackul este unul important. Pe Tancabesti ai mai multa agatatura decat pe oricare dintre cele doua balti recomandate mai sus, si in plus de asta, pestele are o densitate mai mica dar intr-adevar, cu o medie greutatii destul de ridicata iar ca minus din punctul meu de vedere, este latimea care te obliga la navomodel/barca. Daca acolo ai canal iar vara se retrag capitalii acolo, ce faci ? Te rezumi la jucarii de 3-5kg, nu ? Am destui prieteni pescari care prefera alte balti inaintea Tancabestiului si cred ca au motive Singurul care se duce mai des acolo, este Vali Bonto insa mai mult pentru a testa bilele
    S-ar putea sa te dezamagesc dar salonta aia nu sare de 15kg nici daca bagi bolovani in ea Am troznit eu una de 9.2kg si era o idee mai scurta decat cea din poza tatalui tau dar oricum, este o captura frumoasa.
    Te cred pe cuvant, iar in legatura cu Tancabesti nu am cum sa te contrazic, pentru ca nu am fost niciodata, eu am vazut doar ce este pe grupuri si am discutat cu cativa pescari care au fost acolo, dar m-am ambitionat sa trec si pe acolo o data, la o partida la somn.

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Curcubeele sunt interesante. De Zumba inca nu mi-am facut o parere.
    Poate ne spune Dan.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Poate ne spune Dan.
    Esti cam entuziast tu asa.

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    28

Implicit

Pescuitul, fata de vanatoare, are marele atu al C&R-ului. Eu (nemancator de peste...) pescuiesc in general in sistem catch&release. Cu alte cuvinte, imi sunt suficiente, spre relaxare, iesirea in natura si exercitarea unui hobby (care se completeaza, apoi, cu cel pentru scris/povestit).
    Pescuitul de competitie este pentu cei care au foarte mult timp si foarte multi bani de sacrificat si se desfasoara in incintele care colcaie de peste.
    Din pacate, in Romania, masa mare a asa-zisilor "pescari" nu este formata din cei expusi mai sus, ci din "traistari", care, desi pescuiesc prin metode legale, baga totul la plasa si din braconieri (inclusiv sau mai ales dintre baietii cu conturi grase, nu dintre fomisti), care rad (mai ales electric) inclusiv speciile protejate de lege.
    Dar astea sunt deja alte discutii.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de haiduc Vezi Post
    Pescuitul, fata de vanatoare, are marele atu al C&R-ului. Eu (nemancator de peste...) pescuiesc in general in sistem catch&release. Cu alte cuvinte, imi sunt suficiente, spre relaxare, iesirea in natura si exercitarea unui hobby (care se completeaza, apoi, cu cel pentru scris/povestit).
    Pescuitul de competitie este pentu cei care au foarte mult timp si foarte multi bani de sacrificat si se desfasoara in incintele care colcaie de peste.
    Din pacate, in Romania, masa mare a asa-zisilor "pescari" nu este formata din cei expusi mai sus, ci din "traistari", care, desi pescuiesc prin metode legale, baga totul la plasa si din braconieri (inclusiv sau mai ales dintre baietii cu conturi grase, nu dintre fomisti), care rad (mai ales electric) inclusiv speciile protejate de lege.
    Tine foarte de mult de educatie, aici in Germania, urmeaza sa-mi fac permisul de pescuit... sa-ti spun ceva, trebuie sa merg la scoala, sa invat despre specii, manipularea pestilor, care specii sunt protejate si multe alte lucruri, care sunt cu adevarat utile. Dupa curs trebuie sa sustin un examen, iar abia dupa pot sa-mi fac permis de pescuit.

aventuri pe apa haha.jpgsotia-cearta-sotul-pescuit-fotbal.jpg

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    37

Implicit

Din pacate, in Romania, masa mare a asa-zisilor "pescari" nu este formata din cei expusi mai sus, ci din "traistari", care, desi pescuiesc prin metode legale, baga totul la plasa si din braconieri.
    Cu riscul de a parea mai putin politicos, 'traistarii' de care spui tu sunt emblema inculturii sau (uneori) a foamei, asemenea manelistilor cocalari. Eu tot 'braconieri' ii numesc si nu poti avea pretentii de la toti sa aibe un minim de educatie civica sau sportiva dar nici nu trebuie suportati la infinit.
    Copil fiind, fugeam la peste cu un bambus din 2 bucati si cand auzeam "Baa Filialaa!!" luam batul in carca si fugeam de rupeam pamantul lasand pe loc si mancare si peste si rame si ..tot. Ai mai auzit in ultimii ani de astfel de controale de la AJVPS (sper ca asa se numeste si acum) ? Daca da, inseamna ca nu fac decat sa consume carburant si sa umple tabele/grafice dar nimic mai mult. Daca nu, iata si una dintre cauzele pentru care inca mai exista salbatici pe balti. Poate in 15-20 de ani cand se va dezvolta tineretul ce va veni, C&R o sa fie ceva foarte firesc indiferent ca te duci pe garla sau pe o balta a nimanui.
    Pana atunci ... ei cu ale lor, noi cu ale noastre
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

In Tulcea se vand si acum borcane de icre negre la marginea drumului cu 100 de lei borcanul de 500 de grame, iar in mod normal pe piata legala cu 100 de lei primesti doar 100 de grame. Sunt mana in mana cu politia locala si se fac in continuare averi din tipul asta de braconaj.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de SeoMox Vezi Post
    In Tulcea se vand si acum borcane de icre negre la marginea drumului cu 100 de lei borcanul de 500 de grame, iar in mod normal pe piata legala cu 100 de lei primesti doar 100 de grame. Sunt mana in mana cu politia locala si se fac in continuare averi din tipul asta de braconaj.
    Nu a sesizat nimeni mai departe?

P.S: Pentru cei care pescuitul nu este un Hobby, Tom a creeat un topic special: Nu va place sa pescuiti?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Sunt Seopedisti pasionati de Spinning pe aici, mai exact Spinning la Clean? Daca da, atunci concursul este dedicat si lor!

In perioada 01.04-15.05.16 voi organiza un concurs pe pagina Aventuri pe Apa. Regulamentul este disponibil aici: Regulament Concurs Aventuri pe Apa si Baico Lures , iar in grupul Aventuri pe Apa- Iubim Natura si Pescuitul! gasiti alte informatii care nu ajung pe pagina, respectiv disctutiile despre ce voblere sa oferim ca premiu! Daca aveti sugestii le astept cu drag!

C***t in traiste!
    Imagini atașate Imagini atașate

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De ce nu pot posta in market place?
    De Andrei.07 în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th March 2012, 13:14
  2. Va place avatarul meu?
    De Vali Mihalcea în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 12th September 2011, 01:21
  3. Imi place la Youtube
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th March 2009, 19:13
  4. Ce nu-i place la Google?
    De zamolx3 în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th January 2009, 01:14
  5. Cu Ce Va Place Sa Lucrati ?
    De jubu în forumul Bar, lobby...