Votati si voi in poll cu ce va place sa lucrati!
Cod:Topic mutat. Mersi Ben. Krumel
Votati si voi in poll cu ce va place sa lucrati!
Cod:Topic mutat. Mersi Ben. Krumel
Votat Delphi, desi sondajul e aiurea: cand programezi automat folosesti si baze de date, HTML/CSS nu e programare, SEO e alta mancare de peste.
de ce tree sa remarcati vo]Postat în original de phane @ Mar 5 2006, 10:34 AM) [post=11637
greseala de spelling.
[/QUOTE]
de ce tree sa remarcati voi fiecare mica greseala ? <_<
<div class='quotetop'>QUOTE(miromulus @ Mar 5 2006, 11:22 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Photoshop si Flash nu-s pe acolo
[/QUOTE]
flash este.
<div class='quotetop'>QUOTE(jubu @ Mar 5 2006, 01:28 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
de ce tree sa remarcati voi fiecare mica greseala ? <_<
[/QUOTE]
nu am vrut sa t supar. toti gresim,asta e sigur. pur si simplu mi-a sarit in ochi. oricum eu am votat php.
stai lin ca nu s-a suparat nimeni... am zis si yo asha ... ]Postat în original de phane @ Mar 5 2006, 01:51 PM) [post=11649
flash este.
nu am vrut sa t supar. toti gresim,asta e sigur. pur si simplu mi-a sarit in ochi. oricum eu am votat php.
[/QUOTE]
stai lin ca nu s-a suparat nimeni... am zis si yo asha ... , yo am votat .NET (C#....
In primul rand sondajul e facut prost. Mie imi place sa ma joc cu xhtml-ul si css-ul dar nu au legatura cu java si cgi-ul direct, daca alegi php trebe sa fie si baze de date, etc.
Un "moderator" :lol: sa mute topicul la "Bar & Lobby"... unde-i locul.
Boingeanu Ben
merci de ate]Postat în original de phane @ Mar 5 2006, 03:51 PM) [post=11649
flash este.
[/QUOTE]
merci de atentionarei, am vazut tarziu
Pana cum phpul e cel mai tare... dar totusi...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)