Nu are cum sa nu fi observat bannere care au sunet, de ex cei de la ultra pro ...
Sunt super deranjante ... trebuie facut ceva impotriva lor (except ad-block) ... ceva cu sunetul ..
Nu are cum sa nu fi observat bannere care au sunet, de ex cei de la ultra pro ...
Sunt super deranjante ... trebuie facut ceva impotriva lor (except ad-block) ... ceva cu sunetul ..
moviereads.com - flip pages, not content
nu ati intalnit astfel de bannere ?.. ma urmaresc doar pe mine ???
moviereads.com - flip pages, not content
Am intalnit la cinemagia. Sunt foarte enervante si nu prea stiu cum poti sa le blochezi.
Si reclamele astea in Flash care acopera tot ecranul sunt cea mai mare aberatie pe care am intalnit-o![]()
Mai ales daca vin si cu sunet.
E pe trafic.ro .. de fapt sunt.. e ala de la emag, si mai era unul.. Super nasol... dar... boxele inchise rezolva problema..
Ce e mai nasol de atat, e ca am intalnit bannere in flash, care deschideau linkul la mouseover ..Nici nu trebuia sa dai click si te trezeai in alta parte...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
extensia adblock din firefox, super bun, opresti orice vreiPostat în original de zamolx3 @ Mar 5 2006, 03:11 PM) [post=11656
si google]
Am intalnit la cinemagia. Sunt foarte enervante si nu prea stiu cum poti sa le blochezi.
Si reclamele astea in Flash care acopera tot ecranul sunt cea mai mare aberatie pe care am intalnit-o![]()
Mai ales daca vin si cu sunet.
[/QUOTE]
extensia adblock din firefox, super bun, opresti orice vreisi google andsense si absolut orice
![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Postat în original de Iskander @ Mar 6 2006, 12:52 AM) [post=11677
Ce parere aveti de reclama la c]
extensia adblock din firefox, super bun, opresti orice vreisi google andsense si absolut orice
[/QUOTE]
Ce parere aveti de reclama la concertul DM ? :blink: :huh:
ziarele onlime, gsp e]Postat în original de Iskander @ Mar 6 2006, 01:08 AM) [post=11679
unde apare?ca eu am ceva blocate
[/QUOTE]
ziarele onlime, gsp etc
este e-ner-van-ta !
hai ca am dezactivat.Postat în original de FireEyes @ Mar 6 2006, 01:16 AM) [post=11680
aveam blocat softure, dap enervanta
traiasca adblock
cate reclame sunt pe site-urile]
ziarele onlime, gsp etc
este e-ner-van-ta !
[/QUOTE]
hai ca am dezactivat.
aveam blocat softure, dap enervanta
traiasca adblock
cate reclame sunt pe site-urile astea si uitasem![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)