Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 30

Subiect: Va place sa pescuiti?

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit Va place sa pescuiti?

Sunt pe aici membri care au ca hobby pescuitul? Eu sunt un pasionat infocat, dar din pacate in ultimii ani am iesit foarte rar la pescuit, ultima partida a fost acum aproape opt luni in Sardinia, la pescuit de Bibani Americani, astept sa termin cu cursurile de limba si actele aici in Germania, dupa urmeaza sa-mi fac permisul de pescuit si sa incep sa ies din nou. Ma gandesc chiar la un canal youtube, mi-am achizitionat si doua camere GoPro, sa vedem ce reusesc sa fac.(Poate imi recomandati niste cursuri free de editare video)

541434_667004976673724_341284820_n.jpg

Momentan imi bucur ochii printr-un grup pe care l-am creeat, respectiv Aventuri pe Apa

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    30

Implicit

Prezent .Duminica la pescuit pe lacul corbu din Constanta.Am hobbyul asta de multi ani,si am vazut multe locuri frumoase de care lumea habar nu are.O sa revin si eu cu poze pe pagina ta (am un crap prin de 10 kg ).Fir intins.
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    50
    Posturi
    484
    Putere Rep
    35

Implicit

In Italia se merge tot pe permis de pescuit, e o chestie pe care autoritatile o aplica?

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.817
    Putere Rep
    36

Implicit

De pescuit doar amator, in balta mea, sa va spun o patanie, am o balta cu pesti de 20mx10m si mai sus de ea exista alta balta privata de vreo 2-3 hectare, in 2003 a fost o inundatie mare, a venit apa si a luat toti pestii din balta mare, o parte din pesti au ajuns la mine in balta si o parte pe aratura si pe camp, am si ceva poze daca le mai gasesc.

invitatie 002.jpginvitatie 004.jpg

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de hl2u Vezi Post
    In Italia se merge tot pe permis de pescuit, e o chestie pe care autoritatile o aplica?
    Da si in Italia functioneaza tot cu permis, in functie de ce nevoi ai acum... daca esti turist, poti lua permis pentru turist, daca locuiesti acolo iti faci permis ca la noi, la autoritatea competenta.

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    De pescuit doar amator, in balta mea, sa va spun o patanie, am o balta cu pesti de 20mx10m si mai sus de ea exista alta balta privata de vreo 2-3 hectare, in 2003 a fost o inundatie mare, a venit apa si a luat toti pestii din balta mare, o parte din pesti au ajuns la mine in balta si o parte pe aratura si pe camp, am si ceva poze daca le mai gasesc.

invitatie 002.jpginvitatie 004.jpg
    Fain de tine, pacat de pestii care au murit

Si eu vreau sa-mi fac lac, bine ceva mai mare... abia astept!! Wohoooooooooooo

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Prezent .Duminica la pescuit pe lacul corbu din Constanta.Am hobbyul asta de multi ani,si am vazut multe locuri frumoase de care lumea habar nu are.O sa revin si eu cu poze pe pagina ta (am un crap prin de 10 kg ).Fir intins.
    Astept pozele, doar cu ele ma bucur acum. Intru in depresie daca nu ma duc curand la pescuit Ma duc sa-mi cumpar de la supermarket si le fac un habitat natural din vana

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    lacul corbu din Constanta.
    Acum vreo 2 ani inca nu se merita datorita densitatii destul de mici de "piese". Iti dai seama ca nu cred mai nimic din povestile de pe site-ul lor si contez mai mult pe un feedback real de la un 'mincinos' care a fost de cel putin 2 ori pe balta respectiva.
    Altfel spus, decat sa ma duc si sa pierd vremea cu jucarii de cateva kg (2-3-4-5) sau refacand monturi din cauza agataturii, mai bine stau acasa si fac un gratar linistit.
    Si eu sunt lesinat cu pescuitul insa nu prea am timp de asa ceva si rar apuc sa fac mai mult de 3-4 partide/an motiv pentru care prefer sa ma simt bine. Ca si ambient, structura, facilitati si densitate, modelul meu este Moara Vlasiei 2 (moaravlasiei2,ro).
    Saptamana trecuta am fost prima data pe o balta de care stiam dar nu era finalizata amenajarea si nici popularea dupa ce a fost preluata de un pescar care stie ce se cauta la o balta si am fost surprins placut de rezultate dupa o partida de doar 12h, de noapte ( 1 x 11.6 kg, 2 x 8-9 kg si cativa de 6-7kg, cu un double drill in primele 2h ). Nota mea ar fi de 9 din 10 (hermes-peris,ro) cu penalizare pentru lipsa pietris pe cateva standuri unde iti faci bocanci de cosmonaut daca prinzi noroi.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    39
    Posturi
    282
    Putere Rep
    28

Implicit

Cu dedicatie pentru Mihai 2 poze de la un unchi al sotiei si nu sunt singurele lui capturi de genu .

Si mie imi place sa pescuiesc dar sincer prefer ceva mai mic, gen stiuca.

10313165_665021603579151_2635400281477427212_n.jpgsomn.jpg
    Scriu constant pe Traficant.Ro
    [ex username dane1505]

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    Acum vreo 2 ani inca nu se merita datorita densitatii destul de mici de "piese". Iti dai seama ca nu cred mai nimic din povestile de pe site-ul lor si contez mai mult pe un feedback real de la un 'mincinos' care a fost de cel putin 2 ori pe balta respectiva.
    Altfel spus, decat sa ma duc si sa pierd vremea cu jucarii de cateva kg (2-3-4-5) sau refacand monturi din cauza agataturii, mai bine stau acasa si fac un gratar linistit.
    Si eu sunt lesinat cu pescuitul insa nu prea am timp de asa ceva si rar apuc sa fac mai mult de 3-4 partide/an motiv pentru care prefer sa ma simt bine. Ca si ambient, structura, facilitati si densitate, modelul meu este Moara Vlasiei 2 (moaravlasiei2,ro).
    Saptamana trecuta am fost prima data pe o balta de care stiam dar nu era finalizata amenajarea si nici popularea dupa ce a fost preluata de un pescar care stie ce se cauta la o balta si am fost surprins placut de rezultate dupa o partida de doar 12h, de noapte ( 1 x 11.6 kg, 2 x 8-9 kg si cativa de 6-7kg, cu un double drill in primele 2h ). Nota mea ar fi de 9 din 10 (hermes-peris,ro) cu penalizare pentru lipsa pietris pe cateva standuri unde iti faci bocanci de cosmonaut daca prinzi noroi.
    Eu din ce vad si urmaresc pe grupuri, nu ce lauda oamenii si "mincinosii" ci poze si clipuri, va recomand tancabesti, am vorbit cu unul din administratori si vorbesc inca pe facebook cu el destul de des. Pe grupul mentionat mai sus "Aventuri pe Apa" sunt o multime de poze cu capturi de pe tancabesti, pe care el le distribuie aproape din ora in ora.

Citat Postat în original de Daniel Mocan Vezi Post
    Cu dedicatie pentru Mihai 2 poze de la un unchi al sotiei si nu sunt singurele lui capturi de genu .

Si mie imi place sa pescuiesc dar sincer prefer ceva mai mic, gen stiuca.

10313165_665021603579151_2635400281477427212_n.jpgsomn.jpg
    Multumesc frumos, daca eram in Romania iti trimiteam si eu cateva cu somni.

Din cate-mi dau sema sigur e pe Ebro, sau ma insel?

Apropo de somni nu stiu unde se gasesc la noi somni atat de mari, dar pe tancabesti recordul este 83,5 kg (poze aici: https://www.facebook.com/LaTataie/posts/771573966289676 ) Stie cineva undeva mai aproape de Oradea unde se pot prinde monstri de genul asta?

Ca tot vorbim de poze, un crap prins de tatal meu zilele trecute in Italia.

11186279_796913647083239_31675397_n.jpg11210278_796897437084860_942265249_n.jpg

Nu a fost cantarit dar eu zic ca trece de 20 de kg si sigur 3 kg cantaresc doar icrele.

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    39
    Posturi
    282
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post

Multumesc frumos, daca eram in Romania iti trimiteam si eu cateva cu somni.

Din cate-mi dau sema sigur e pe Ebro, sau ma insel?

Ca tot vorbim de poze, un crap prins de tatal meu zilele trecute in Italia.

11186279_796913647083239_31675397_n.jpg11210278_796897437084860_942265249_n.jpg

Nu a fost cantarit dar eu zic ca trece de 20 de kg si sigur 3 kg cantaresc doar icrele.
    Undeva prin Spania, are o multime de poze pe facebook probabil poti sa le vezi doar suntem prieteni pe Facebook .

In Romania este foarte greu prinzi asemenea monstrii la noi nu au unde sa creasca.
    In Spania si somnii au iesti la pescuit ... de porumbei https://youtu.be/7IcuJsw8FBo
    Scriu constant pe Traficant.Ro
    [ex username dane1505]

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    27

Implicit

Practic aproape in exclusivitate spinning-ul (de mai multi ani), am scris/scriu in presa de profil si detin blogdepescar.ro.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De ce nu pot posta in market place?
    De Andrei.07 în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th March 2012, 13:14
  2. Va place avatarul meu?
    De Vali Mihalcea în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 12th September 2011, 01:21
  3. Imi place la Youtube
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th March 2009, 19:13
  4. Ce nu-i place la Google?
    De zamolx3 în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th January 2009, 01:14
  5. Cu Ce Va Place Sa Lucrati ?
    De jubu în forumul Bar, lobby...