Acum vreo 2 ani inca nu se merita datorita densitatii destul de mici de "piese". Iti dai seama ca nu cred mai nimic din povestile de pe site-ul lor si contez mai mult pe un feedback real de la un 'mincinos' care a fost de cel putin 2 ori pe balta respectiva.
Altfel spus, decat sa ma duc si sa pierd vremea cu jucarii de cateva kg (2-3-4-5) sau refacand monturi din cauza agataturii, mai bine stau acasa si fac un gratar linistit.
Si eu sunt lesinat cu pescuitul insa nu prea am timp de asa ceva si rar apuc sa fac mai mult de 3-4 partide/an motiv pentru care prefer sa ma simt bine. Ca si ambient, structura, facilitati si densitate, modelul meu este Moara Vlasiei 2 (moaravlasiei2,ro).
Saptamana trecuta am fost prima data pe o balta de care stiam dar nu era finalizata amenajarea si nici popularea dupa ce a fost preluata de un pescar care stie ce se cauta la o balta si am fost surprins placut de rezultate dupa o partida de doar 12h, de noapte ( 1 x 11.6 kg, 2 x 8-9 kg si cativa de 6-7kg, cu un double drill in primele 2h

). Nota mea ar fi de 9 din 10 (hermes-peris,ro) cu penalizare pentru lipsa pietris pe cateva standuri unde iti faci bocanci de cosmonaut daca prinzi noroi.