Si s-a mai spart o bula :)
Versiune printabilă
Si s-a mai spart o bula :)
Pe mine ma sperie gandul ca ar putea exista doua persoane (sau mai multe) de genul acela. E pur si simplu ingrozitor cum poate sa minta atat de prost, sa nu realizeze cum se repeta, cum se contrazice etc. Oare si eu traiesc intr-o bula? Sper sa nu se sparga.
Saracul, sau saraca nu a inteles o chestie care mie mi-a dat cu virgula din prima clipa cand a zis ceva pe forum si am comentat. Eu nu ii trimisesem niciodata oferta mea noului utilizator iar el tot dadea in sus in jos cu siteurile mele :)
Spre partea finala devenise atat de aberant incat incepusem sa am indoieli ca e trailer si ma gandeam ca e un copil de 12-14 ani dupa modul de gandire si parca imi era mila pe el. Nu stiu cati dintre voi stiti dar acum vreo 10 ani, ma rog aveam 20+ ca varsta dar mintea de 10 eram la fel de rau si rebel. :)
Fix la topicul ala vroiam sa ma laud si eu ca stiu 3 versuri din Eminescu (ca doar nu credeati ca nu am luat bacul la Română) dar l-ai inchis. Oricum a fost ca si cum mi-ai fi citit gandurile.Citat:
Si te-ai dus dulce minune...
E asa liniste pe forum ca mi-e si frica sa fac vreo oferta ceva ca sa nu trezesc lumea.
What the sh*t ! https://www.olx.ro/oferta/aparat-de-...tml#1302b9d666
s-a ieftinit bitcoinu
Din pacate creste, si nu am apucat sa cumpar cat as fi vrut :))
Mai bine sa nu aducem in discutie licenta GPL. Adica nu colo...
Daca accepti ideea licentei GPL si totusi tu vrei sa vinzi, nu intri intr-o contradictie? Adica vinzi ceva ce afirmi ca este gratuit.
Nu contest dreptul autorului de a vinde, zic doar referitor la licenta: acolo nu e GPL. :)