Foarte amuzant esti Popa Mihai... cu copiii de la bloc functioneaza, nu?![]()
Foarte amuzant esti Popa Mihai... cu copiii de la bloc functioneaza, nu?![]()
Ba-dum-tss![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
exact despre specimene ca si tine era topic. Oameni de joasa speta ce se leaga de un cetatean suedez ce sta pe teritoriul romaniei ( din motive familiare ) de aprox 19 luni si am invatat romana mai bine decat tine. Dar statutul de paznic... ce sa iti fac... nu pot scoate tampenia din tine. fix cei ca tine u au ce cauta aici si pe alte forumuri. ramai la 2 blog-uri ale tale webmasterule. Deja ma complic prea mult scriind si cometant incompetenta si prostia altora. Daca nu lasi prostul sa moara nu te lasa sa traiesti. Ultimul meu topic pe seama la asa ceva.Nu mai fi fustrat ca te-am refuzat. fi matur treci peste ti-am tot spus asta
Ultima modificare făcută de NickNam3s; 29th September 2017 la 21:28.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)