La PC Garage, "MONDAY" pica sambata. Pentru ca, nu-i asa, e "cyber".
(au reparat intre timp, dar voi puteti intra, au preturi OK)
Trust, but verify.
Ca fapt divers, pcgarage sunt pe primul loc in topul preferintelor mele in materie de magazin online pe it&c. Tare captura btw!
@ Reduceri BF : mi-as fi dorit sa-mi cumpar un Monopoly nou de la noriel, dar reducerea e fake!
@ Later edit : se pare ca astazi de adevaratul Black Friday, serverele 2p, precum si platforma functioneaza fara repros; e trafic mare, dar nu la ei!
Ultima modificare făcută de iSKY; 29th November 2013 la 01:38.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Am un cos cu produse pe mediadot si nu reusesc sa gasesc macar o piesa, un ssd, nimic mai ieftin cu tot BF-ul lor.
Mint, am gasit la Koyos (scuzati limbajul) un procesor la reducere. 25 de lei mai ieftin. Dar e livrare 18 lei, deci as face o economie de 7 lei? De Black Friday? La un produs de 800 de lei? Cat vine in procente?
Trust, but verify.
Daca erai putin mai rapid, prindeai o super reducere de 99% de Blec Fraideiu` trecut ... ala de acu` o saptamana. Adica dadeai 1 RON per o husa de smartelefon. Astfel, cred ca ti-ai fi putut baga ssd-ul in husa. Deci, daca faci o scurta analiza economica, acel procent pe care doresti sa-l calculezi, ar fi crescut cu o unitate. Mai are rost sa contiui sau astepti sa prinzi Blec Fraideiu` urmator?
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Tocmai sa anuntat la stiri urmeaza sa fim loviti de asa ceva in curand, e oficial nu mai avem scapare
http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/eveniment-astral-unic-pe-26-decembrie-ce-se-va-intampla-pe-cer.html
Dudes, it's not even funny anymore.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Pazezesc astia Iuliusu din Cluj de te sperii
Jandarmii au intervenit la un scandal in Iulius Mall - YouTube
Fara semnatura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)