usl.ro e de vanzare! Doritori?![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pai eu am asa: programator 29 cv, dintre care 6 programatori, restu casiere, menajere, cablisti, etc.
Secretara: 1800 cv
Astea au fost ultimele 2 anunturi.
Am vb acum 40 de min cu o domnisoara de la BestJobs si problema nu este anuntul, cat faptul ca NU sunt aplicanti. Am verificat impreuna toate anunturile, cei mai multi (34) sunt la adevarul holding, in rest asta e media , 29 cv pe luna, din care sa zicem maxim 10 programatori (care au cat de cat experienta).
Eu din 29 am sunat vre-o 6, din care 4 pareau ca stiu, dar la test au picat. Stiau pe cv, nu si in fata calculatorului.
Daca sunt doar 10 in cautare de munca, in noiembrie 2013 in Bucuresti, e un pic cam ciudat pentru mine. Sunt 22 anunturi active, cu 10 potentiali candidati. In Romania?
Asta ma pune serios pe ganduri. Ori nu mai avem programatori, ori toti au job sau sunt freelanceri. Ramane sa ne batem 22 de firme, pe cei 4 programatori dispusi sa-si ia jobTare!
-----------------
Later edit: In brasov, sunt 54 aplicanti (6 anunturi), in cluj 19 (2 anunturi). Deci se pare ca sunt mai multi programatori in provincie, in cautarea unui job. Destul de putini, dar mai multi ca in Bucuresti. Sunt curios daca in Brasov aplica tot casiere si cablisti la joburi de programator php.
Ultima modificare făcută de Tom; 21st November 2013 la 18:12.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
mac mac
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)