Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Simt nevoia sa ma repet - glumele bune trebuie puse pe acest topic. Chiar si cu copy/paste, nu conteaza, important e sa fie aici.
Si cu asta am incheiat cu seopedia pe ziua de azi. Va urez in serie de la mine pntru fiecare: "nu se mai face fizica cum se facea odata...".
Trust, but verify.
Chiar daca sunt in STEA ... la o prima vedere par in SERIE. Adica sunt unele dupa altele daca alegi un traseu de vizitare a lor.
Scuze de offtopic pe singurul topic despre seo din seopedia: Deocamdata cel de 100 de lei nu tine. Unii colegi mi-au oferit si solutii cu AP.
Am avut ceva de genul acum vreo 5-7 intr-o cladire mica in care erau inchiriate 2 etaje (cam tot asa 25mx25m): cu un router si 2 AP-uri (trendNet) tineam cate 10 laptopuri pe fiecare etaj. Alt tip de trafic, isi trimiteau intre ei emailuri incontinuu de 15-30Mb.
Plus ca unii isi mai share-uiau diferite fisiere lucrate in autocad.
Acum traficul cred ca e minor comparativ cu vremurile apuse, dar sunt mai multe echipamente care se vor conecta.
Nu mai CAUT content writer
Ofer gratuit iconuri gratuite, luate pe internet (nu dau linkul), primilor 10 useri care posteaza.
Astept PM!
P.S. Daca nu sunt ceea ce va trebuie va rog sa mi le trimiteti inapoi la aceeasi adresa de email, sa le pot da altor colegi.
Retired
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)