Cursuri SEO gratis pentru toata lumea..
![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
nu prea platesc taxe ....
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Zi-mi un magazin care plateste "toate" taxele, sau o afacere din romania sau din lumea asta, care "plateste toate taxele". ?
Daca e vb de brands, mycloset vinde brands (tot ce gasesti pe 6pm.com are mycloset si b-mall), nu fakes, doar ca vand cu > 100% adaos, dar asta tine de business, nu de frauda.
-----------
Eu nu stiam site-urile astea dubioase, dar acuzatia de fake e una, iar evaziunea e alta. Din stire reiese ca aia vindeau fake, dar si o paguba de 1 mil euro, iar eu nu credCred ca vand chinezarii (fake), dar nu cred suma de 1 mil euro.
Au scos ce era fake de pe site-uri, am vazut acum ca aveau doar fakes, asa ca pentru fake e OK. Dar evaziunea de 1 mil euro, de unde? De unde 1 milion? Sunt si eu curios.
Cine cumpara brand la "ieftin" si se plange dupa, e fix problema lui. Cine vinde fake, se asteapta sa il prinda. Dar de unde milionul?
Daca se duc dupa chinezarii, dispar 90% din magazinele online. Chinezi nu dau facturi, produsele sunt fake, asa ca ...
Tu cand iti iei ugg la 150 ron, crezi ca sunt originale?))
Ultima modificare făcută de Tom; 29th January 2014 la 15:56.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Care aveti drumuri de facut verificati : VREMEA ÎN PULA MEA » Timisoara
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Care faceti SEO pentru HaineTari.ro?
Peste 20 de persoane, audiate la Bucuresti într-un caz de evaziune cu haine vândute pe internet, cu prejudiciu de 1 milion de euro. Ce site-uri sunt implicate
PS. Acum am vazut ca s-a postat ceva legat de subiect.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)