Interesant cum incercarile de a "dovedi" treburile religioase se bazeaza de fiecare data pe minciuni:
snopes.com: Albert Einstein Humiliates Atheist
For those looking for a quick answer to the question of whether this item is literally true, we'll state up front that it is not. Nothing remotely like the account related above appears in any biography or article about Albert Einstein, nor is the account congruent with that scientist's expressed views on the subject of religion. His name has simply been inserted into an anecdote created long after his death in order to provide the reading audience with a recognizable figure and thus lend the tale an air of verisimilitude.
Trust, but verify.
Mai multe detalii legate de opiniile religioase ale lui Einstein gasiti si aici:
Religious views of Albert Einstein - Wikipedia, the free encyclopedia
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Hai sa vedem ce iese ..?!
10 Things You Don't Know About Albert Einstein
List of Famous Freemasons
Nici nu ma gandeam ca s-a intamplat cu adevarat ce e in filmulet, doar mi-a placut filmuletul. Si imi place si cum ati sarit cu link-uri![]()
Minciuna e minciuna. indiferent de scopul ei, tot minciuna e.
Trust, but verify.
O concetateanca are nevoie de ajutorul nostru!!!
Andreea S *deealumary3@gmail
31 ian. (Acum 1 zi)
către bcc: contact
Sper ca ve?i ob?ine acest lucru rapid, eu sunt calatoresc în Edinburgh, UK, ?i-au pierdut geanta mea, împreuna cu pa?aport ?i carte de credit.Ambasada este dispus sa ma lase sa zboare fara pa?aportul meu. Am doar biletul ?i plati facturile de hotel. Din pacate, nu am nici bani, cartea mea de credit ar putea ajuta, dar care este, de asemenea, în punga. Am contacta deja luat cu banca mea, dar au nevoie de mai mult timp pentru a-mi trimite unul nou. Am nevoie pentru a ob?ine urmatorul zbor. Am vrut sa te întreb daca po?i sa ma împrumuta 1.800 de euro, cât mai curând posibil, eu voi da înapoi la tine, o data eu sunt acolo. Banii prin MoneyGram este cea mai buna posibilitate. Eu pot trimite detaliile dupa cum pute?i trimite-mi banii.
A?tept raspunsul dumneavoastra.
Cu multumiri,
Andreea S
Tel. 0765.439.xxx
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)