Pentru toti prietenii care va streseaza:
Photoshop Request - The FREE Photoshop Service.
Ca sa nu ziceti ca sunt rau, va spun si ce se va intampla cu pozele:
Photoshop Troll
Pentru toti prietenii care va streseaza:
Photoshop Request - The FREE Photoshop Service.
Ca sa nu ziceti ca sunt rau, va spun si ce se va intampla cu pozele:
Photoshop Troll
Trust, but verify.
WTF?, La fel si google.ro, ce am facut ?
![]()
D R G
google.ro / google.info sunt libere restul domenilor sunt ocupate, pentru cine vrea sa faca un top de site-uri sau o idee interesanta ar fi un motor de cautare dar nu stiu daca ar avea succes.
Lady's and Gentlemans.
Va prezint cea mai tare afiliere din toate timpurile. Veti face bani cu nemiluita, cu galeata, cu sacul !
Nu ezitati. Inscrietiva ACUM in programul nostru de afiliat. La fiecare 1000 unici trimisi pe site-ul nostru va oferim, atentie, 100 de lei. DA! Ati auzit bine: 1 milion de lei vechi.
Pentru mai multe detalii despre cum sa deveniti bogati peste noapte, accesati cu incredere: hxxp://cineinseala.ro/afiliere
PS: In curand vom plati pentru 1000 unici, nu mai putin de 100€
Vand Advertoriale (pr 5)
Acum, ca a devenit asa usr sa penalizezi site-uri pe baza de "unnatural links", vreau si eu sa postez cateva anunturi:
- cumpar link-uri sitewide pe site-uri dubioase
- cumpar advertoriale pe orice fel de bloguri (cu cat mai mult spam cu atat mai bine) maxim 200 de cuvinte si 3-4 linkuri pe o singura ancora
- cumpar site-uri penalizate cu orice fel de penalizare. (pentru doorway pages ar fi ideal)
Am buget nelimitat pentru "capra vecinului"
Acu sa vezi macel))
Trust, but verify.
Ofer servicii de consultanta in culturism, fitness si powerlifting
Garantez rezultate
Un coleg poate sa confirme![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Oferta bonus un scaun cu rotile.Ofer servicii de consultanta in culturism, fitness si powerlifting
Garantez rezultate
Un coleg poate sa confirme
PhoeniXman, think again... not a good joke.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Gluma era pentru oamenii "puturosi" nu pentru cei cu dezabilitati, imi cer scuze daca sa inteles gresit.Oferta bonus un scaun cu rotile.
Ok, imi retrag oferta initiala, am montat scari rulantePhoeniXman, think again... not a good joke.
Cei-mai-lenesi-oameni.jpg
Ultima modificare făcută de PhoeniXman; 31st March 2012 la 20:56.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)