Bai, deci am aici un ghid despre cum sa ajungi inaintea lui google pe google daca cauti google in numai 3 zile cu 3 linkuri.
Cine zice ca mananc rahat e prost crescut, badaran, taran si multe alte cuvinte pe care nu pot sa le exprim pe forum ca nu imi sta in caracter.
Si nu va mai credeti asa destepti, ca nu v-ati nascut invatati. Incultilor.
PS: de ce n-o baneaza nimeni pe madam aia? Ca daca era baiat era jumulit demult, pus la ceaun si gata de dat de pomana.
Trust, but verify.
Eu am hacuit pe google.com, la mine daca scrii in bara google.com apare google.ro
Ca sa nu ma prinda astia functioneaza doar la unele computere din RO
Maine ma duc sa imi depun CV la FBI, cand o sa le spun asta o sa ma angajeze cu 30.000 euro pe luna, pardon pe ora
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Sunteti slabi. Pentru pozitii in Google, eu nu folosesc nici un link. Am metodele mele.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
O remarca am si eu de facut:
![]()
Trust, but verify.
Eu am gasit o metoda de a ajunge pe primul loc pentru orice cuvant cheie fara nici un link, fara continut si in doar 37 de minute. Din pacate nu am timp sa mai fac site-uri asa ca m-am gandit sa o vand cu $1.25, fara TVA. Oare as avea succes ?
Momentan este/sunt 13 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 13 vizitatori)