Imi apare o eroare in forum cand vreau sa dau reputatie negativa.... imi spune ca am dat prea multe reputatii negative si daca vreau sa mai dau in continuare trebuie sa cumpar un abonament lunar...
Imi apare o eroare in forum cand vreau sa dau reputatie negativa.... imi spune ca am dat prea multe reputatii negative si daca vreau sa mai dau in continuare trebuie sa cumpar un abonament lunar...
Caut cu jingle.ro.
Caut cu jingle.ro.
Azi am vb cu femeia de serviciu de la Pirate Bay, si am inceput negocierile pentru domeniu. Ei vin cu satelitii, eu cu domeniu, Nichita cu rugaciunile, si Dan cu aruncatoarele de sateliti.
As dorii un PONT, cat sa cer?
Kidu zicea (inca mai zice, dar cine-l asculta?) ca 1 miliard usd e putin, Dan zice sa-l dau moka, dar sa-mi puna poza mea pe sateliti.
Krumel nu zice nimic, deci cat sa cer?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Problema cu satelitii este ca nu e nici o lege care sa dea voie unui guvern sa ii dea jos, dar pe de alta parte nu e nici o lege care sa ii apere.
Cu alte cuvinte daca Gigi de la Galati are o prastie suficient de JMechera (cu JM mare), iti da jos satelitu si apoi isi vede linistit de gradinarit.
Trust, but verify.
Super pont:
(nu luati la misto brandul, ca e cotat la bursa)
![]()
Trust, but verify.
Vand linkuri de calitate indoielnica. Garantez primirea de la Google a mesajului:
Am descoperit că este posibil ca unele dintre paginile site-ului dvs. să utilizeze tehnici interzise de Regulamentul Google pentru webmasteri.
Mai exact, căutați eventuale linkuri artificiale sau neobișnuite care indică site-ul dvs. și care ar putea fi create pentru a manipula valoarea PageRank. Printre exemplele de conectare neobișnuită se pot număra cumpărarea de linkuri destinate să treacă de sistemul de evaluare PageRank sau participarea la schemele de linkuri.
Garantez penalizare sitewide -50. Doritorii sunt rugati sa-mi trimita pe PM site-ul concurent.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)