Dan, in toata povestea asta ai uitat sa spui esentialul. Uite cine ne urmareste.
![]()
Dan, in toata povestea asta ai uitat sa spui esentialul. Uite cine ne urmareste.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pentru asta, pe perioada desfasurarii evenimentului o sa boicotez forumul (a se vedea noua mea poza de avatar)
@eradu - nu stiu cum se vede la mine, dar la mine se vede asa:
si nu vad legatura, ce treaba are forumul cu basescu?
![]()
Trust, but verify.
Umbli cu magie neagra Dane, ciudat pt un seoist... acum se explica cateva succesuri de-ale tale in online.
Ultima modificare făcută de Eradu; 3rd September 2012 la 03:57.
@lovelife, io zic sa termini cu amenintarile, pentru ca uite ce ti se poate intampla:
![]()
Trust, but verify.
Apropo de penalizari, azi am fost cu colegii la vanatoare, pentru ca toti avem site-uri mancate de tot felul de animale salbatice:
![]()
Trust, but verify.
Am un prieten care se ocupa de domenii si are cateva domenii foarte bune, cred ca "geniale" e cuvantul potrivit, la preturi ieftine, chiar aproape gratis: Categorii / Diverse - Promovare web
Pentru vanatorii de domenii (vezi poza mai sus), e pacat sa pierdeti ocazia, dar va anunt ca am rezervat deja cateva pentru memebrii seopedia, cadou de ziua lor: clarvazatoa.re 800 euro (rezervat pentru Dan), deratiza.re la doar 1500 euro (rezervat maldini), directoa.re la doar 2800 euro (rezervat zettu), epila.re la doar 2100 euro (rezervat Kidu)
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
vezi ca cel mai tare domeniu este demite.re il cumperi 4.500 euro si il revinzi cu 500.000 euro lui Crin sau Voiculescu, ei sunt foarte interesati de subiect, si poti sa ceri si tu un minister bonus.
Mai este unul 1234 fara extensie, iti dai seama ca ai fi unicul cu un domniu fara extensie, sau poate fac eu subdomeniu la el si o sa fie 1234.lovelife
Pentru cei care au gasit femei cu probleme de lubrifiere este si o solutie umidificatoare-dezumidifcatoa.re
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)