Pagina 610 din 1463 PrimulPrimul ... 1105105606006086096106116126206607101110 ... UltimulUltimul
Rezultate 6.091 la 6.100 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

M-a rugat cineva pe yahoo sa postez poza asta, ca e el in vacanta si ca el nu posteaza poze cu rezolutie asa mica, ca are o reputatie (Tom o are mai mare) si ca a vazut nush ce admini pe-aici si s-a speriat sa nu ia ban, in fine, am cedat:

Retired

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Nu cred ca si-a permis, sunt doar client pana la urma.
    Asta cu seopedia e mai privata decat aia despre sex.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Asta cu seopedia e mai privata decat aia despre sex.
    b) eu nu am viata sexuala, am viata amoroasa deoarece eu nu fac sex, eu fac dragoste

Te rog.
    Retired

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Nu te-a intrebat cat de des dai refresh pe seopedia. La mine cred ca de la asta e.
    Si la mine, chiar am demonstrat matematic, mana care sta pe mas ar eun uncghi deformat cu 10 grade din acest motiv muschiul ala de tine soarecele este mai incordat, ceea ce determina o creste a fluxului sanguin, carotida sta strangulata si nu mai ajunge suficient sange la scalpt, mai era ceva si cu pozitia pe scaun, cum apasa scaunu pe hemoroizi si fluxul cu substante nutrivvite este dezorientat si nu mai stie sa deosebeasca intre firele de par de cap si cele din nas si alea de pe cap mor de foame
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Am un prieten care a postat acum cateva minute o analiza geniala. Datorita faptului ca foarte multi nu ajung pe postul lui, si el nu poate posta aici, am zis sa il ajut cu un pic de publicitate:

Stiam deja ca o sa aveti intrebari, asa ca le-am marcat in imagine. (nu pot copy paste, pt duplicate content).

Raspunsurile le primiti direct la sursa.

Matematica e simpla, de clasa 1, asa ca oricine poate observa cat de simplu este sa castigi foarte multi bani, intr-un interval scurt de timp.

Cateva tips, care nu sunt prezente in post:

- clikurile sa fie neaparat in luna iunie (luna foarte buna), asa ca aveti grija cum organizati distribuirea afisarilor, sa fie exact in iunie. Cumparati in avans, dar pastratile pentru iunie. In rest, face altceva, iar daca nu stiti ce, am eu 2 oferte deja gratuite de SEO, in semnatura.

- alegeti retele (portaluri) cu minim 2% CTR la 2 lei CPM. Sunt mii de optiuni, e criza!

- alageti PS, datorita conversiei de 4% pe CPM!!! Astea sunt inside information, pe care de obicei le primiti doar pe bani

- restul pe (in) PM.

Acum, multi dintre voi se intreaba:

1. de unde cei 2.000 euro? de investit initial (inainte de revelion). Simplu, jucati biletele lui homebet de pe forum (cel cu fanii pe rosu). Ex:

Daca faceti asta de acum, si incepeti cu doar 5 ron, pana in decembrie aveti o suma destul de buna pentru investitia in afisari.

2. dar daca investesc de 10 ori? Foarte buna intrebare, ma asteptam la asa ceva. Este si mai bine! Daca cu 2k euro castigi 20k, cu 20k euro castigi 200k, cu 200k castigi 2milioane, si totul este simplu.

Pentru matematica, va rog sa verificati manualul de clasa 1, pentru intrebari despre afiliere, intrebati direct la sursa, si pentru seo, cititi seopedia (arhiva, nu ce se scrie acum).

Nu pot explica mai multe, ca deja mai am doar 2 prieteni, si se duce naiba social media!
    Ultima modificare făcută de Tom; 6th July 2013 la 01:19.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Lasa like-urile, daca iti dadeau reputatie erai pe verde si puteai posta in bazar

Afiliere Emag ProfitShare vs Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten = 1 - 0 la capitolul vrajeala si amuzament.
    care este scorul la SF

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    M-a rugat cineva pe yahoo sa postez poza asta, ca e el in vacanta si ca el nu posteaza poze cu rezolutie asa mica, ca are o reputatie (Tom o are mai mare) si ca a vazut nush ce admini pe-aici si s-a speriat sa nu ia ban, in fine, am cedat:
    Ultima modificare făcută de RedHat; 6th July 2013 la 01:16.

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Daca faceti asta de acum, si incepeti cu doar 5 ron, pana in decembrie aveti o suma destul de buna pentru investitia in afisari.

2. dar daca investesc de 10 ori? Foarte buna intrebare, ma asteptam la asa ceva. Este si mai bine! Daca cu 2k euro castigi 20k, cu 20k euro castigi 200k, cu 200k castigi 2milioane, si totul este simplu.

Pentru matematica, va rog sa verificati manualul de clasa 1, pentru intrebari despre afiliere, intrebati direct la sursa, si pentru seo, cititi seopedia (arhiva, nu ce se scrie acum).
    Daca investesc berea din frigider cred ca pana la anul pe vremea asta fac bani sa cumpar emagul si asta doar din profitshare

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Apex Vezi Post
    Se pare ca nu esti deloc atent la detalii, probabil asta e si motivul pentru care castigi 30$/luna din online.
    Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Va rog sa nu mai pomeniti de panda, deoarece cand primesc un email in care scrie PANDA sunt in pragul de a face un infarct
    Va va da neavasta mea in judecata sa ceara despagubiri si va va pune sa platiti pensie la 3 copii
    Noroc cu ce da statu in primii 2 ani si cu alocatia dupa 7.

Eu zis sa pui mana sa fii mai atent la detalii, nu se stie cum da norocu peste tine si puteti trai toti din ce castigi online.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Daca investesc berea din frigider cred ca pana la anul pe vremea asta fac bani sa cumpar emagul si asta doar din profitshare
    Mai dai si banii de ccleaner pe bere.
    Retired

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    42

Implicit

Gata, ma! Va dau io bani de bere, femei si șaorma. N-ati auzit ca am luat 19000 de euro de la emag, luna trecuta?
    Vand Advertoriale (pr 5)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.