taci ma, nu vezi ce suplu sunt...nu o sa arat asa decat daca nu imi da 2p comisioane vreo 6 luni
taci ma, nu vezi ce suplu sunt...nu o sa arat asa decat daca nu imi da 2p comisioane vreo 6 luni
va rog, moneda curenta de schimbi este rinichiu, vor fi destui retarzi sa il dea pentru iphone5
Am un prieten, nu pot sa-i dau numele (DAN), care vinde 2 bilete la intalnirea seopedia de marti.
Detalii aici: Intalnire in Bucuresti SEOPedia - 2Parale
Pentru doritori, preturile se dau doar pe PM, vb cu Dan (Vezi Profil: Dan - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM) si sunt: 1 la tribuna 2 (langa Kidu) si altul la peluza sud (langa Roby).
Cele 2 umbrele rosii, sunt locurile unde stau Krumel si Nichita. Umbrela verde este locul lui Dan. Asta ca sa intelegeti exact, care unde stati, si ce vizibilitate aveti.
![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
urmeaza iphone Jeday folosit in viitorul film razboiul stelelor pe post de sabie
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Stiti de ce a pierdut concursul "Vrei sa fii milionar?" ultimul participant? Pentru ca i sa pus cea mai grea intrebare posibila
![]()
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
D, clar D.
7 bucati? Cum o fi reusit?
![]()
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)