Un prieten vrea sa stie cine e omu.
Cautari doar post mortem dupa trafic.rosi nu e singurul.
cautari.jpg
Un prieten vrea sa stie cine e omu.
Cautari doar post mortem dupa trafic.rosi nu e singurul.
cautari.jpg
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
NOOORMAL
Pai vreti sa va invat io cum se face reputatia?
Am pus pe fiecare topic despre reputatie sfaturi despre cum sa o obtii.
Si tu de ce ai sters numele? id-ul meu de mess e public oricum, lasa-l sa se vada![]()
Trust, but verify.
Am nevoie de ajutor urgent (a nshpea oara): cineva mi-a furat contul de pe notepad.exe, il foloseam ca sa fac keyword stuffing cu el si acum m-a banat google. O fi de la firma de hosting?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
SUPER OFERTA: Vand link-uri intre magistralele de metrou 1, 2 si 3. Primii 5 care vor striga de 3 ori "CucuRigu" primesc cate 1 link gratis. NU RATA!
ATENTIE!!!
De luna viitoare voi vinde si linkuri pentru liniile de tramvai si troielibuz!!!
MAI MULT! Toate linkurile sunt DIRECTE!!!!
Later Edit: 2 linkuri s-au dat, a mai ramas unul singur.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 10th October 2011 la 13:56.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Oferta unica in lume: Vand scutiri anti-ban pentru Google, parafa medicala in original, te scapa de durere imediat. Preturile incep de la 1 cent/domeniu, cantitate nelimitata. Cumpara acum!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
doua vorbe:
![]()
Trust, but verify.
Am un cumparator pentru un site "gen" autovit, maxim 1000 de euro.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ofer eu mai putin, daca doreste..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)