sa il puna pe okazii si vedem cat se da.
sa il puna pe okazii si vedem cat se da.
As pune si eu pe okazii, ca eu am userul asta pe mai multe forumuri importante.
Cu cat se da o identitate virtuala?
Trust, but verify.
Schimb tutoriale gen Cum imi fac cont pe seopedia.ro? cu Colinde si cantece de Craciun (disc vinil)
Imi puteti scrie pe adresa lui Mos Craciun
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Eu il dau la chimb cu "Fake Chihuahua" ala al tau, cumparat de pe ocazii. Il mai ai? Sau?
Parca iti luasei si un "Papagal" tot fake, de pe ocazii, l-ai taiat deja, sau astepti sa-l tai de craciun? Cat avea "papagalul", parca 80 kg?
Daca ma intrebai pe mine iti ziceam: fake papagal = porc!
Dar tu vad ca nu te inveti mine: scrie clar acolo: FAKE, iar daca nu scrie, trebuie sa intelegi ca : fara factura, fara garantie, ..... inseamna in romana : FAKE.
Parca iti luasei si un MAC PRO cu retinda, tot fake, si ai primit o RATA, pe care o cheama PRO? Macar are retina?![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom, ce va da ma la birou sa beti in loc de apa?
Io ti-am explicat ce sa fumezi, dar nu ma asculti, vad ca ai "luat de la baieti" si acu vorbesti in limbi.
Trust, but verify.
Ma Dane, eu nu te cred cand e vorba de cumparaturi, sau shopping.
Pai daca tu iti cumperi Chihuahua de pe ocazii, si scrie clar FAKE, logic ca omu ti-a trimis Rottweiler.
Ca sa intelegi si tu diferenta, Chihuahua e ala mic si urat, iar ala mare si negru e "FAKE Chihuahua", ce ai cumparat tu de pe okazii.
Asa ca nu-mi mai da tu mie sfaturi de shopping, ca tu nu faci diferenta intre fake si original, nici macar la caini!
Maine vrei sa-ti iei ferrari si primesti un logan, si tu te lauzi ca ai ferrari, las-o naiba!
Apropo, la masini, Kidu se pricepe, si el are un FAKE Ferrari, tot de pe ocazii. Nu pricepea el de ce e asa ieftina, credea ca e ocazie
![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 20th December 2012 la 20:33.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)