Ma frends. Sunteti ok?
Eu tastez din buncar. Auzâi ca o cometa a lovit casa poporului. it is true?
Vand Advertoriale (pr 5)
Dezamăgitor sfârșit, am spart toți banii puși la saltea astăzi. N-am decât să trag niște țepe. Cunoscătorii ce zic, mai merge treaba cu țepele pe Școala asta de SEO?
Trei zile de intuneric s-au anuntat, deci...
![]()
La voi a venit sfarsitul lumii ? Ca la mine inca nu, am primit eu o penalizare de la google? HELP !!!
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Eu am fost obosit am dormit bustean si nu ma gasit disponibil, probabil ma pus in lista de asteptare la fel cum fac cei de la curier.
Ce ziceti daca inchid telefonul sa nu ma gaseasca scap?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mi-a fost inclus IP-ul de la server intr-o lista de spam, si apoi primesc mesajul asta daca vreau sa fiu delistat.
PS: Nu am trimis spam, dar misto metoda de a face bani.
This IP is temporary listed.
The listing will expire automatically and free of charge 4 weeks after the last abuse is seen from that IP.
Expedited manual expressdelisting is available as an option, in case you do not want to wait for the automatic and free expiration.
You will be charged 115 USD using one of the following payment services.
WARNING: Before requesting expressdelisting make sure the problem which caused the listing is fixed, otherwise you are at risk to get listed again if new abuse becomes known.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu stie de ce nu poate posta aici asa ca m-a rugat Matt Cuts sa-i postez eu mesajul...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mi-a mai zis sa va transmit ca ii place la nebunie topicul asta, il citeste zilnic, tineti-o tot asa.
first time drunked on camera
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)