Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.
Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.
Caut cu jingle.ro.
Fie ca <randm shit />. Amin!
Trust, but verify.
E pe bune...
Cosmin | 16.11.2012
Sunt detinator de card Raiffeisen dar momentan nu sunt angajat nicaieri, pot opta pentru obtinerea acestui telefon in rate? Daca da spuneti-mi cum sa procedez,va raman recunoscator.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Caut o echipa de 10 fraieri, pardon, writteri profesionisti care sa imi scrie pentru viitorul meu site de mare succes. Deocamdata siteul are doar trei articole copiate, dar, cu ajutorul vostru va fi cel mai tare site de mondenitati.
Ca sa va motivez in plus, ofer doi covrigi uscati, ramasi de la Craciun si o bere rasuflata celui care scrie primul 100 de articole. In plus, jur pe rosu, ca atunci cand siteul va incepe sa produca, veti trai ca niste nababi.
Rog seriozitate. Accept doar writteri cu recomandari solide.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ai uitat sa mentionezi ca nu iti place sa scrii, ca vrei idei si ca esti certat pe alocuri cu limba romana.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ca bonus: 3 borcane de miere de albine la fiecare 10,000 de vizitatori unici.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 134 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 134 vizitatori)