Aha, deci pt asta se cauta cont seopedia de vanzare. Vazusi Alex? Daca te grabeai acum cumparam softuri de blackhat de la tine.
Aha, deci pt asta se cauta cont seopedia de vanzare. Vazusi Alex? Daca te grabeai acum cumparam softuri de blackhat de la tine.
Când eu spinner care amesteca cuvintele din text. Textl va fi 99% unic. E posibil sa mai fie duplicate pentru ca mai sunt indieni care scriu fără nici un sens, la fel ca spinnerul meu.
D R G
Postez pentru un prieten care nu are cont:
Pe aia de isi dau reciproc reputatii pozitive nu ii observa nimeni? Sa va fac o lista? Ca vad ca si-au luat-o in cap tare de tot.
Trust, but verify.
Chiar am observat doi membrii care ieri aveau 10 buline rosii iar azi sa vezi ca au 10 pe verde,
Eu imi dau singur reputatie, am un buton la computer, apas pe el si mai primesc o reputatie.
E posibil sa il aveti si voi arata cam asa
Daca apesi pe el o sa iti creasca reputatia
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Luminita din Petrosani a violat taximetristu` din Tulcea! Postez pentru tovarasii Seopedisti care citesc threadu` acum!![]()
![]()
@ robyroy, Kidu, Dan, lovelife pregatiti AK-47! Pe pozitii 3 - 2 - 1 - ... elapsed time!![]()
![]()
Late edit: "Sa trecem la treaba!" (citat Tudorica de la Romanii au Talent)
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Super pont de afacere pe facebook pagina: "azi mi-am pierdut viginitatea" aici detalii![]()
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Reclama oficiala a celor de la Samsung.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)