@Dan Sincer eu nu a-s da share la asa ceva![]()
@Dan Sincer eu nu a-s da share la asa ceva![]()
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Nici eu d-ar mam decis sa d-au
Trust, but verify.
Vand advertoriale pe un blogspot, 20$ advertorialul, aveti avantajul si onoarea de a avea un articol unic cu doar 327 de link-uri catre site-uri externe.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am primit astazi o super oferta
Partea misto o gasesti aici.Buna ziua,
Numele meu este Dragos Constantin si sunt Manager General al site-ului Banila.ro, acesta fiind unul din cele mai eficiente site-uri in domeniu de marketing si publicitate.
Oferim servicii complexe de inalta calitate, pregatire si profesionalism iar cu ajutorul nostru puteti :
1.Sa ajungeti primul in Google (SEO)
2.Sa faceti campanii foarte ieftine si cu rezultate excelente in adwords si facebook ads ( CPC)
3.Aveti un proiect nou si nu aveti vanzari ? Noi avem solutia si la aceasta problema! Oferim programare si web design la cele mai mici preturi de pe piata!
Site-ul nu este indexat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
o fi optimizat prea tare ?
@lovelife, un site facut de ei. Seamana cu ceva cunoscut ? supertablete,ro
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
astia apar cum ca ar avea o campanie in 2parale: Recolta de toamna: 13 noi programe de afiliere in septembrie | 2Parale Blog - Marketing Afiliat dar campania lor nu mai apare listata, oare de ce?
Oricum, merita un post la mine pe blog.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)