ee, nu ai ce vedea mare lucru.
Un bisnitat mic vinde un cont pe seopedia, alti ofera 1 eur pentru recomandare .... nesemnificativ
![]()
ee, nu ai ce vedea mare lucru.
Un bisnitat mic vinde un cont pe seopedia, alti ofera 1 eur pentru recomandare .... nesemnificativ
![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Baga acolo un anunt ca ii vindem contul lui Alex Dumitru (il heckaresc eu)... ca alu' krumel prea bate la ochi. Pret de pret: 150 parai.
Vand Advertoriale (pr 5)
vamd domeniul conturiseopedia.info astept oferte
Trust, but verify.
am domeniul sexingrup.rro
ma gandesc sa fac un site despre pescuit. Ce keyworduri sa aleg?
Vand Advertoriale (pr 5)
@valiD - eu as merge pe brand. Poti alege ceva gen "crestin ortodox la maxim" sau ceva asemanator
Trust, but verify.
Vand spinner care e capabil sa il pacaleasca pe Google. Userii vad acelasi content, botul e pacalit si vede content unic.
ATENTIE: Datorita cererii imense sunt nevoit sa vand softul in doar 10 exemplare.
Cativa dintre userii care l-au cumparat s-au apucat deja sa cloneze WikiPedia. Grabiti-va pentru exemplarele ramase disponibile !
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)