Most of the joint ventures
![]()
Most of the joint ventures
![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Emag vs Afiliati
Runda a doua
![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am eu un video player sharp, are capu de redare stricat si fix dupa 2 secunde da eroare. Acum nu stiu daca merge implementat in wordpress, un coleg de aici cred ca te-ar putea ajuta sa-l bagi acolo cu forta. Despre plata eu primesc doar in poli depusi la cec, sper ca ai asa ceva.
![]()
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 10th July 2013 la 18:28.
Am o problema - am email la yahoo, iar acesta ma forteaza sa-mi citesc emailul la yahoo.
mie nu imi place de yahoo, ce fac?
Trust, but verify.
Sincer imi pare rau de situatia in care te afli si as dori sa contribui la imbunatatirea ei deoarece am vazut ca esti un tip discret, care nu vorbeste neintrebat si care stie sa puna punctul pe "i". Iti pot cumpara eu [din banii mei] cateva mii de fani facebook de la vali ca sa-ti imbunatatesti un pic viata sociala, imi poti trimite adresele de mail ale colegilor de munca sa le trimit spam, iti pot suna membrii familiei sa le spun ca au castigat multi-multi bani la loto iar in privinta relatiei iti pot recomanda sectiunea de ea pentru el de pe anuntul.
Daca te lasi ajutat da-mi PM ...
Daca poza pusa de tine reflecata situatia ta reala .... imi cer scuze
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)