Ascutitoare:
![]()
Ascutitoare:
![]()
Retired
Si daca te gandesti ca si astia au bomba atomica
Sursa: Armata indiana a urmarit sase luni miscarile planetelor Jupiter si Venus, crezand ca are de-a face cu drone-spion chinezestiArmata indiana a urmarit timp de sase luni miscarile unor obiecte zburatoare identificate in zona muntoasa din nordul tarii, crezand ca are de-a face cu drone chinezesti de spionaj, insa pana la urma s-a dovedit ca era vorba de planetele Jupiter si Venus, noteaza BBC. Dupa ce obiectele au fost detectate de peste 150 de ori deasupra unui lac din regiune, au fost chemati astronomii care au dezlegat misterul.- International - HotNews.ro
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu mai CAUT content writer
Sase, vine politia
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut fetele. Am si eu nevoie de ajutor.
Ce piscina va place mai mult?
Caut pentru seby o piscina mica, si am dat din greseala de dedeman, si nu ma pot decide.
sau asa, cu mai multe modele:
Daca se poate si cu explicatii, de ce va place, daca ati avut, cum arata, ce culori are, etc
Ultima modificare făcută de Tom; 27th July 2013 la 01:57.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu am asa ceva in curte si sincer pot sa ma declar multumit.
Singura problema e ca mai apare din cand in cand unul cu ranga si-mi arunca mamaliga in apa, sa momeasca nush ce peste.
Retired
Meanwhile pe gsp.ro
![]()
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
ala e jingle.ro?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)