Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Luati-ma in serios!
Am facut greseala de a judeca in trecut cativa oameni de pe acest forum si cred ca uneori le-am adresat si cuvinte mai grele.
Principalele motive au fost duritatea raspunsurilor pe care acestia le ofera si faptul ca tolereaza cu greu nestiinta altora. Am simtit nevoia sa solidarizez cu cel mai slab, cu cel nedreptatit - am crezut eu.
Va rog sa ma iertati, voi ati avut dreptate, eu am gresit! Nimeni nu trebuie ajutat sa ajunga mai sus decat merita! Munca si inteligenta fiecaruia trebuie sa ii duca in locul pe care il merita.
Mai pe scurt, lasa prostu' unde-i e locu'.
Gata, nu ma mai luati in serios...
Tineti minte, mereu o sa simtiti in ceafa respiratia unui prost pe care in trecut l-ati ajutat si care abia astepata sa va ia locul!
Daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute raspunsul la topicul despre prosti.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Poate va ajuta la ceva pentru SEO!
e1.png
De revelion recomand celor din iasi sa emigreze spre tari cu clima mai blanda:
Si NU recomand la -190 C sa iesiti afara! Nici sa stati in casa! Pur si simplu, nu recomand -190C!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)