Hmm, parca as vrea si eu ceva mobilier, de unde naiba om putea lua? O fi vreun coleg pe forum care ne poate face recomandari?
Hmm, parca as vrea si eu ceva mobilier, de unde naiba om putea lua? O fi vreun coleg pe forum care ne poate face recomandari?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Vedeti, si mai spuneti ca cei de pe Seopedia sunt oameni rai, ca nu ajuta incepatorii, ca se iau de cei noi veniti, etc.
Vedeti clar spiritul comunitatii... articole gratis pentru cine are nevoie de promovare (multumiri, Tom), recomandari, linkuri gratis, asocierea cu cuvinte cu cautare mare pentru relevanta (manele, etc), si multe altele.
Bravos!
+1 de la mine, fara numar, fara numar...
Ca sa sarbatoresc update-ul de ieri care mi-a bubuit site-urile [in sus bineinteles] am comandat niste mobila de pe un site care are 2 ani vechime.
Aveti idee daca colegul este banat mai poate primi mesaje private?
Dupa o munca asidua de trei ani si o investitie de cateva zeci de milioane de euro, am reusit sa finalizez un ansamblu rezidential in nordul Bucurestiului si as fi interesat urgent de mobila la comanda pentru a putea pune in vanzare apartamentele.
Oferta colegului este foarte buna, mai ales ca ofera gratuit consultanta, transport si montaj in Bucuresti.![]()
De azi, sunt Capitanul Burcea.
Trust, but verify.
Ce cod CAEN pot sa imi trag pe PFA ca sa pot vinde si eu certificate mai mari de 2048 de biti?Postat în original de koobie 1. Oare ce se va întâmpla cu firmele care au apărut special pentru a vinde certificate SSL? Falimentul o să îi pască.
2. din câte știu, dacă vrei să crești în SERP îți trebuie un certificat de 2048 biți. Mulți își vor înregistra certificate doar pentru Google.
Gasesc aici cumparatori ?
(Mai glumim dar mie cand mi se pune pata fac aproape orice imi propun, de exemplu am insistat pe langa o firma it de peste hotare si am obtinut o autorizatie pe PFA sa ii promovez, sa instalez si sa asigur mentananta softurilor lor. Promovarea sa facut la nivel national. Nu am castigat nimic din asta dar nu asta e important.![]()
![]()
)
ai de ales dintre urmatoarele (toate se potrivesc)
814107 aburitor pluta
245301 acompaniator
741107 afumator carne
812121 aglomeratorist
814204 albitor pasta hartie
722105 ambutisor, presator la cald
246002 arhiereu vicar
822309 arzator email
742205 asamblator lazi
722403 ascutitor-calitor garnituri de carde
314210 aspirant
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)